2777
2789
عنوان

شش هفتمه لک بینی دارم

116 بازدید | 31 پست

خیلی خطرناکه؟

تا شنبه سعی میکنم استراحت مطلق باشم تا برم دکتر سونو بنویسه برام.اما خیلی استرس دارم میترسم دیر شه

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

نه عزیزم دیر نمیشه 

استراحت کن فقط 

منم داشتم سر هر دو بارداریم 

نمیدونم علت چی بود هماتوم هم نداستم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم دیر نمیشه استراحت کن فقط منم داشتم سر هر دو بارداریم نمیدونم علت چی بود هماتوم هم نداستم

زیر دلم درد میکرد همش..دیروز جاروبرقی کشیدم

امروزم خیلی سرفه کردم از عصری افتادم به لک

خداکنه برا منم عادی باشه و رفع بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه شیاف داری استفاده کن راه درمانش همینه منم از پنج هفتگی شروع شد ولی الان خوب خوبم

شمام خون روشن مى ديدى يا فقط لك

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
اگه شیاف داری استفاده کن راه درمانش همینه منم از پنج هفتگی شروع شد ولی الان خوب خوبم

نه ندارم.شیاف چی؟میشه از داروخونه گرفت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پنج هفته م لكه بينى كه هيچ ،خون روشن امروز ديدمدر حد خيس شدن دو تا دستمال كاغذى

😪😪😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم دیر نمیشه استراحت کن فقط منم داشتم سر هر دو بارداریم نمیدونم علت چی بود هماتوم هم نداستم

من بارداری اولم خیلی بی دردسر بود.بااینکه جفتمون پایین بود و استراحت نداشتم ذره ای اما تا اخرش یه قطره ام خون ندیدم..

اما سر این چون درد دارم مدام استراحت.دیروز خریت کردم کار کردم یکم..طاقت ندارم خونم بهم ریخته باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ندارم.شیاف چی؟میشه از داروخونه گرفت؟

شیاف پرژسترون ۴۰۰ بعضی ها مقعدی ان اونا تاثیر ندارن اونایی که واژینال  اند یه هفته صبح و شب و هفته بعدی شبا استفاده کردم خوب خوب شدم 

اولش قهوه ای بود کم بود یهو شد قرمز اونم زیاد ترسیدم دکتر رفتم شیاف داد

برا منم قهوه ای قطع نمیشه از غروب سه تا لباس زیر عوض کردم زیاد نیست اما خب هست..😪😪

اگه تا فردا خوب نشم خودم شیاف بگیرم تا شنبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا منم قهوه ای قطع نمیشه از غروب سه تا لباس زیر عوض کردم زیاد نیست اما خب هست..😪😪اگه تا فردا خوب ...

اره بگیر نترس کلا برای همه خانم ها اینو تجویز میکنن چیزی نیست که از خودم در بیارم حرفای گذاشتمو نگاه کنی میبینی خودم چقد از لکه بینی میترسیدم در حدی که راضی بودم بچه بیفته خلاص شم یا هم بمونه خدا دکترمو سلامت کنه شیاف نوشت واژینال گفت تاثیرش بیشتره  استفاده کن بعد دو روز خوب شدم اما ادامه میدم چون نگفته قطع کن

اره بگیر نترس کلا برای همه خانم ها اینو تجویز میکنن چیزی نیست که از خودم در بیارم حرفای گذاشتمو نگاه ...

خداخیرت بده گلم

اره خواهرشوهرمم همین مشکلو داشته همین شیاف استفاده می‌کرد

ممنون که کمکم کردی تو این دلهره و دلواپسی❤️تو دلیتو یه سلامت بغل بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40