2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم تا حالا. اصلا هم بدرد نمیخوره. برو عبدل آباد

مرسی که اومدی

همون بازارچه احسانی؟من فقط اونجا رفتم همش پرده اس  سیسمونیش کجاست کدوم خیابون قیمتاش خوبن؟

یاد خدا آرام بخش دلهاست
بازه عزيزم.ولي يكي دوتا مغازست.بهار يكمي گرونه ولي بهتره.باور كن فقط يكم گرونتره.زياد تفاوت قيمت ندا ...

به من گفتن دوتا پاساژه😐قیمتاشم خوبه

بهار خیلی گرونه دختر رفتم اونحا همه جنساش خارجکیه😁

یاد خدا آرام بخش دلهاست
مرسی که اومدی همون بازارچه احسانی؟من فقط اونجا رفتم همش پرده اس  سیسمونیش کجاست کدوم خیابون قی ...

عزیزم بازار احسانی فقط لباس بچه میتونی گیر بیاری. ولی تو ی خیابون عبدل آباد کلا سیسمونی داره. من اسم خیابونش یادم نیست. فقط ی بار رفتم. 

بهار هم فقط مارک داره و گرونه. 

مرسی که اومدی همون بازارچه احسانی؟من فقط اونجا رفتم همش پرده اس  سیسمونیش کجاست کدوم خیابون قی ...

خیابان بدر ..کنار خیابان احسانی ...بپرسی بهت می گن ...لباس تکه ای نوزاد از دو تومن به بالا....سر همی که آنقدر خوبه ده تومن پونزده تومن...لباس های شیک تر هم داره ...حتما یک سری برو 

تهرانه؟

آره عزیزم ایستگاه مترو عبدل آباد. ...خیابان بدر کنار خیابان احسانی...من لباس سایز صفر تکه ای هشت تومن خریدم ...دیدم اونجا تکه ای دو تومن خانمها سوا می کردند ...خب مگه لباس صفر بیشتر از بیست روز استفاده می شه آخه ...سر یک ماه باید سایز یک بیاری ...تازه قیمت های گرون تر هم که داره ...واقعا به صرفه است