2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم ازکجا شروع کنم

135 بازدید | 22 پست

میخوام خودم درخواست بدم این حرومزاده درخواست نمیده بهش گفتن مرد درخواست بده ب ضررشه میگم برو درخواست بده میگه زرنگی تو برو 

حالا واقعا زندگیو برام حروم کرده بخدا ،راه ب راه کتک ،تهدید میکته همیشه ک میکشمت فلان خسیسه بد دهنه رفیق بازه ،قماربازی میکنه گاهی 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلاق به درخواست خانوم یکم زمان بره و سخت.توافقی بهتره

پس توروخدا بگید من چ غلطی بکنم بخدادخسته شدم 

خونه و ماشین یا دارایی خاصی داره که بخاطره حق تصنیف نمیخاد داذخواست طلاق بده؟؟؟ وقتی کتک میزنه با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه کنه چندبار که نامه پزشکی قانونی داشته باشی قانون بهت اجازه طلاق میده.

خودت درخواست بدی زمانبره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خونه و ماشین یا دارایی خاصی داره که بخاطره حق تصنیف نمیخاد داذخواست طلاق بده؟؟؟ وقتی کتک میزنه با پل ...

هیچی نداره هیچی ،غیر یه موتور قراضه 

خودت درخواست بدی زمانبره

برم مهریه رو اجرا بزارم باید یکی دو تمن پول بدم خدایااا،،،،بخدا موندم چیکار کنم صدتا سکه دارم مهریه 

هیچی نداره هیچی ،غیر یه موتور قراضه

خب عزیزم دادخواست طلاق از طرف مرد صرفا حق تصنیف مه دارای هاش با خانوم نصف بشه.. 

شما دادخواست طلاقم بدی متاسفانه چون حق طلاق با مرد هس نخاد نمیتونی طلاق بگیری مگر اینکه توافق کنین یا اینکه ثابت کنی مشکل داره 

برم مهریه رو اجرا بزارم باید یکی دو تمن پول بدم خدایااا،،،،بخدا موندم چیکار کنم صدتا سکه دارم مهریه

اول سایت مسیر ثبت نام کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب عزیزم دادخواست طلاق از طرف مرد صرفا حق تصنیف مه دارای هاش با خانوم نصف بشه.. شما دادخواست طلاقم ب ...

هیچی نداره اشغال ک بخواد نصف بشه یه مونور داره همین اونم نهایت ۴۰ تمن بشه خونه ک مال باباشه نشیتیم پول رهن و پس انداز هم ۲۰۰ تمن طلا هست فقط