2777
2789
عنوان

ای با غریب های جهان آشنا حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم خانوم ساداتاگه نمازشب خونین برای این بنده حقیردعاکنین

به روی چشم 

پیش خدا قابل باشم حتما.

عاقبت بخیر باشید ان شالله 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به روی چشم پیش خدا قابل باشم حتما.عاقبت بخیر باشید ان شالله

ممنونم خانوم سادات  ممنونم

حتماهستین

منم جای داداش کوچیکتون یه گره ای دارم سخت

دعاکنین    انشاالله ازخداهرچی میخواین بهتون بده

ممنون از پست خوبتون جان حسین شهید برای خوشبختی دو جوان دعا کنید منم برای همتون صلوات فرستادم الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا به دادمان برس به حق شهید گلگون کفن کربلا

ممنونم خانوم سادات ممنونمحتماهستینمنم جای داداش کوچیکتون یه گره ای دارم سختدعاکنین انشاالله ازخد ...

بزرگوارید شما.

درست میشه همه چیز.

از اونجایی که میگن دعا در حق دیگران مستجابه حتما دعا گوی شما هستم.

اما هیچ جا برای بچه امن تر و بهتر از آغوش مادر نیست، مثل یک بچه که پناه میبره به دامن مادر، پناهنده به دامن بهترین مادر عالم بشین، بدون شک طاقت ناراحتی و غم بچه رو ندارند، ندر کنید حاجت که گرفتید خدمت کنید به این خاندان عزیز. خدمت به اهل بیت عزت هست و افتخار، مگه میشه حضرت زهرا، دست رد بزنه به سینه عاشق امام حسین؟ خودشون فرمودن گریه کن های حسینم رو شفاعت میکنم، چادر خاکی خانم ، معجزه میکنه در حق دوستداران شون

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بزرگوارید شما.درست میشه همه چیز.از اونجایی که میگن دعا در حق دیگران مستجابه حتما دعا گوی شما هستم.ام ...

چشم خانوم سادات  خواهربزرگوارم

برمنکرش لعنت

بروچشمم  چندروزی هست متوسل شدم به ایشون وآقاعلی اصغر ع