2777
2789
عنوان

مامانا میشه دلی بیاین

42 بازدید | 7 پست

دخترم دوسال و‌پنج‌ماهه

نوزاد بود یه پزشک اطفال گفته بود‌ملاجش بزرگه

من‌ پیش متخصص مغز بردم معاینه کرد گفت مشکلی نیست و ازمایش  کلسیم و دی داد ک عالی بود

الان سرش دست میزنم انگار وسط سرش کمی برامده تره

خیلی باهوشه 

خوابش عالی

غذاهم‌میخوره

مشکلی نیست؟

خیلی نگرانم

عزیزم باز ببر دکتر تا از نگرانی دربیای فقط دکتر تو این زمینه میتونه با معاینه و ازمایش کمکت کنه بهترین دکتر رو پیدا کن تا خیالت راحت باشه انشاالله که چیزی نیست

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دکتر می تونه از نگرانی نجاتت بده در اسرع وقت ببر دکتر معاینه کنه و انشاالله که چیزی نیست پسر منم پنچ و شش ماهه که بود هر وقت می بردم دکتر می گفتن سرش بزرگه و واقعا هم بزرگ بود ولی الان ماشاالله قبراق و سرحال سرشم نسبت به بدنش میزون شده 

فقط دکتر می تونه از نگرانی نجاتت بده در اسرع وقت ببر دکتر معاینه کنه و انشاالله که چیزی نیست پسر منم ...

اره شوهر منم‌میگه سر همه قوس‌و برامدگی یا فرو‌رفتگی‌داره

هیچ‌کله ای صاف نیست

چه کنم مادرم

نگران میشم و‌خودمو از بین میبرم

شنبه میبرم متخصص مغز و‌اعصاب کودکان

اره شوهر منم‌میگه سر همه قوس‌و برامدگی یا فرو‌رفتگی‌دارههیچ‌کله ای صاف نیستچه کنم مادرمنگران میشم و‌ ...

حق داری دقیقا چون مادری درکت می کنم ولی وقتی بچه همه چیزش طبیعیه جای نگرانی نیست پسر من واقعا سرش نسبت به بدنش بزرگ بود پزشکا با ابراز نگرانی به من می گفتن الان که ۱۳ سالشه کاملا طبیعیهنگران نباش برو با خیال راحت بخاب