2777
2789

سلام ما تابستون دخترم رو کلاس سوارکاری ثبت نام کردیم ولی بخاطر شرایطی که پیش اومد نشد بره دیگه موند تا این ماه 

شوهرم رفت براش وسیله و کلاه و کفش گرفت بماند که اونا هم گرون هستن تقریبا 

بعد جلسه قبل منم باهاشون مجبور شدم برم 

حالا بماند که فقط یاد گرفته بعد از ۵ جلسه با اسب دور بزنه تو مانژ یا همون جای مخصوص اسب سواری 

داشت سوارکاری می‌کرد یه دفعه یه ماشین اومد و چند  تا مرد ازش اومدن پایین با یه دکتر دامپزشک 

به دخترم گفتن بیا پایین و یه اسب دیگه رو بردن اون وسط بیهوش کردن و میخواستن عملش کنن حالا بماند چه عملی 

به ما هم گفتن برید بچه نبینه 

من شوهرم رفته بود پیش اسب های خودمون وقتی اومد دید ما تو ماشین نشستیم بعد از ۲۰ دقیقه بهشون گفت خب چرا زودتر نگفتید این کار رو میخواین انجام بدید که ما امروز نیایم؟ 

اونا هم خانمه طلبکار که فقط ۱۰ دقیقه مونده بود به کلاس دخترتون و حالا چی شده مگه ؟؟!

من تو ماشین بودم شوهرم بازم حرف زد و اومد‌

حالا امروز که بازم کلاس داشت اونا دیگه ‌پیام ندادن 

۱۰ تومن هزینه ۱۰ جلسه فکر کنم زودتر ازمون هزینه گرفتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما برید یا تماس بگیرید وامنتطر نشید پولشونو اگه گرفتن

پولش رو‌که همون تابستون گرفتن 

تازه خانومه طلبکار دیدم اومد طرف شوهرم که حالا مگه چی شده 

بعد آنقدر دوره به خونه ما 

منم با بچه کوچیک مجبور شدم برم تازه بعدش هم مهمون داشتیم 

مثلا برنامه ریختیم فلان ساعت بریم تا فلان ساعت همرو ریختن بهم 

جلسه ای یک میلیونننننننننننن؟

اره یک ساعت حدودا 

تازه یه خانوم وایمیسته وسط با یه بلوز و شلوار چسب یه کلاه هم میگذاره بعد به دخترم میگفت کاپشنت بلنده دفعه بعد اینو نپوش 

چه آدمهایی

یادم رفت بگم که کلا دخترم ۱۰ دقیقه داشت سوارکاری می‌کرد 

و کلی از زمان کلاسش مونده بود 

فکر می‌کنن مثلا یکیشون دکترای دامپزشکی داره دیگه ببین چه کرده 

همون کلاس رو جبرانی بزارن.یا پولش پس بدن.

دیگه وقتی زنگ نزدن یعنی نیاین 

خیلی آدم باید بی شعور باشه بخدا 

بعد مثلا طرفدار حقوق حیوانات هستن ولی حقوق آدم‌ها اهمیت نداره 

متنفرم از این جور آدم‌ها که فعلا هم متاسفانه زیاد شده 

دیگه وقتی زنگ نزدن یعنی نیاین خیلی آدم باید بی شعور باشه بخدا بعد مثلا طرفدار حقوق حیوانات هستن ولی ...

بی وجدان زیاده.خودمو دخترم.باشگاه میرفتیم.شهریه ماه بعد رو جلوتر دادم.فرداش نازنین مادرم آسمانی شد.و گفتم من جلوتر دو شهریه دادم و این موقعیت نمیام.دو ماه بعد به اصرار دوستام رفتیم باشگاه.گفتن هزینه سوخته.خودت این ماه مهمان و برای دخترت دوباره پرداخت کن.گذشت ماه بعد شهریه دادم و سر دو روز از عملکرد ضعیف مربی و رفتارشون بدم اومد کلا اونجا نرفتم.