2777
2789
عنوان

من ی چیزی فهمیدم 🫤🫤🫤🫤🫤🫤

880 بازدید | 47 پست

دقت کردم افرادی ک خیلی خدا پرستن(خدا پرست واقعی هاااا) همیشه مشکلاتشون خیلی زیاده 

ولی اوناییی ک کار گناه زیاد انجام میدن بی نیازن جوری ک سال تا سال اسم خدارو نمیارن و خوشبختن 

به خدا قسم با چشم دیدم ک دارم میگم

مادرم میگه گروه اول انقدر پاکن ک خدا دوست داره از دهنشون هر لحظه اسم خودشو بشنوه ولی گروه دوم ادمایی هستن ک گناهان زیادی دارن و خدا دوست نداره صداش کننن 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سایتم خیلی دقت کردم اونایی ک ایمان قوی تری دارن مشکلات بیشتری دارن 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

خدا گفته هرچیزی رو که بخوای نهایتش رو بهت میدم 

اگه مسیر اشتباه بری و قصد برگشت نداشته باشی اونقدر داخل همون مسیر جلو میری که غرق بشی

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

آره منم متوجه هستم 

ولی نمیدونم چرا

انشالله همه خوشحال باشن

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

درمورد سنت استدراج بخون

میشه ی توضیح راجبش بدین؟ 

هر که در این بزم مقرب تر است 

جام بلا بیشترش می دهند

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

منم اینو شنیده بودم ولی من وقتی خدا خیلی زیاد بهم توجه داره و از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشم بیشتر میرم سمتش 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نمیدونم ولی ایه قران هست دیگ

خدا میگه میزارم تو گمراهیی بمونن

ولی بنده هایی که توبه کنن میبخشم و یرمیگردونم سمت خودم تا مسیر رشدشون برن

اگر رنج میکشن چون دارن رشد میکنن

موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒

مادرت درست میگهخدا میخواد گروه اول گناهشون پاک شهاما یه نزول خور میشناسم هررروز خوشبخت تر از دیروز ، ...

به خدا خودممم بارها با چش دیدم