2777
2789
عنوان

Deepseek از chatgpt بهتره

126 بازدید | 26 پست

اولش فکر میکردم خنگ تره، ولی یکم دقیق تر که باهاش حرف بزنی، تحلیلاش خیلی بهتره

چت جی پی تی رو هی دارن محدودتر میکنن که مجبور شی پلاس بخری 😕

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین دقیقااا

ولی من چت جی پی تی خیلی دوست داشتم ولی خب دیگه محدودیت های شدیدی پیدا کرده امروز فردا کلا میگه باید پلاس بخری و چت جی پی تی تنها خوبیش ساخت عکسه که اونم خیلی کم میتونی رایگان درست کنی و بقیه اش پلاس باید باشه و محدودیت چت هم داره که خیلی بده

آره دقیقا ولی دیپ سیک عکس براش میفرستی فقط و فقط متن رو میخونه و عکس غیر متنی رو قبول نمیکنه

آره برای عکس به درد نمیخوره

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

کوپایلت بهتره

از چه نظر؟ امتحانش نکردم 🤔