2777
2789
عنوان

برگردید به دوران دانشگاهتون چه کاری رو

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 64 پست
چرا واقعا اینو همه تجربه دارن یسری ادم خیلی سمن؟؟

خیلی سمن خیلی

یه جوری اذیتم کردن من فراموش نکردم هنوز

واقعا بی ارزش بودن

انقدر لطف کردم بهشون ولی اونا...

بخوام بگم طولانی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من دوران دانشگاهیم خیلی پر بار بود کلی دوره های مرتبط با رشتمو گذروندم و رزومه ساختم و سه روز ب ...

من هر بار کامنت شما رو می بینم لذت می برم 

رسما بگم سه ساله الگوم هستید 😍😂

این قدر دلم می خواد شیمی کاربردی یا مهندسی شیمی قبول بشم:))

خیلی سمن خیلییه جوری اذیتم کردن من فراموش نکردم هنوزواقعا بی ارزش بودنانقدر لطف کردم بهشون ولی اونا. ...

باز خداروشکر راحت شدی .چندساله تموم کردی؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

کلا تو دانشگاه کلیتش اینه 

درس بخون درس بخون درس بخون درس هرروز رو همون روز بخونی نهایت آخر هفته 

مهارت های مرتبط با رشتتو یاد بگیری 

زبان یا. بگیری 

کارآموزی حتما بری 

وارد اکیپ نشی حتی اکیپ دخترونه 

رل هم نزنی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تورو خدا بیا با من حرف بزن دارم دق میکنم انقدر استرس دارم بابت درسا

من گریه میکردم.. از استرس خیس عرق میشدم... انگار توی جهنم بودم... الان انقد پشیمونم... برگردم ب دوران کارشناسی.. درسمو میخونم و هر چی شد نمرم راضی میشدم

زندگیتون پر از عشق

ترم یکم 

خیلی دارم اذیت میشم 

از لحاظ درسی اوکیه هااا چون عاشق رشتمم بی خوابی هاش بماند...

ولی پسرا اذیتم میکنن و پشتت سرم صحبت میکنن

دخترا هم دنبال بد اسم کردنم...

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خیلی سمن خیلییه جوری اذیتم کردن من فراموش نکردم هنوزواقعا بی ارزش بودنانقدر لطف کردم بهشون ولی اونا. ...

خودم تجربه ادم حسود خراب داشتم الکی می‌شست می‌فهمید پسری از من خوشش اومده کنارش بلند بلند میگفت مثلا از علی چه خبر؟؟ محمد چی؟؟ الکی حالا داستان چیز دیگست😊🫥🫥خراب خانوم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

من هر بار کامنت شما رو می بینم لذت می برم رسما بگم سه ساله الگوم هستید 😍😂این قدر دلم می خواد شیمی ...

عزیزم😍😍😍 لطف داری شما 

حرف زده بودیم قبلا باهم ؟ حضور ذهن ندارم 

انشاالله بهترین ها قسمتت بشه عزیزم و موفق ترین باشی 

دوازدهمی؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من گریه میکردم.. از استرس خیس عرق میشدم... انگار توی جهنم بودم... الان انقد پشیمونم... برگردم ب دورا ...

وای چقدر نیاز داشتم یکی باهام حرف بزنه دقیقا دلم میخواست یکی همینارو بم بگه خدا هر چی میخای بهت بده

تورو خدا بیا با من حرف بزن دارم دق میکنم انقدر استرس دارم بابت درسا

هر جلسه ک میری سر کلاس.. یه نگاهی ب جزوه جلسه قبلت بکن... خیلی خوبه

انقدم نمیخواد جوش بزنی برا نمره.. فقط معدلت 15باشه کافیه

زندگیتون پر از عشق
عزیزم😍😍😍 لطف داری شما حرف زده بودیم قبلا باهم ؟ حضور ذهن ندارم انشاالله بهترین ها قسمتت بشه عزیزم ...

مرسیی قربان شماا

آره من چندین دفعه از شیمی حرف می زدم و هر بار شما یه ری اکشن به اون مطلب علمی می دادید...این برام خیلی جذاب بود.... :)