2777
2789
عنوان

برگردید به دوران دانشگاهتون چه کاری رو

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 64 پست
باز خداروشکر راحت شدی .چندساله تموم کردی؟

ولی یادش میفتم خیلی اذیت میشم

انقدر گذشته که این چیزاش یادم نمیاد متاسفانه بدیاش یادم مونده فقط..

ولی ۶ یا ۷ ترمه تموم کردم

تابستون برداشتم 

باید با یکی دو نفر فقط در حد سلام علیک صحبت کنی که مشکلی برات پیش اومد نرفتی سر کلاس بتونی جزوه بگیر ...

آره عزیزم سلام میکنم و برای درس سوال میپرسم.

نمیدونم چجور بهت بگم چون ترم اولم هنوز افراد نشناختم من دوست ندارم زود با یکی دوست بشم

شما دانشگاه تموم کردی؟

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جلسه ک میری سر کلاس.. یه نگاهی ب جزوه جلسه قبلت بکن... خیلی خوبهانقدم نمیخواد جوش بزنی برا نمره.. ...

بخدا خودم و نابود کردم نمیدونم چرا بقیه اینقدر ریلکسن واقعا خوشبحالشون آرامش دارن من مثل مرده ها شدم انقدر ک استرس دارم میکشم

وای چقدر نیاز داشتم یکی باهام حرف بزنه دقیقا دلم میخواست یکی همینارو بم بگه خدا هر چی میخای بهت بده

ممنون عزیزم

من الان دیگه متوجه شدم ک هر چیزی رو سخت بگیری.. سخت میگذره و اذیت میشی

هر جیزی رو سخت نگیری.. شانس باهات یاره و درست میشه

زندگیتون پر از عشق
آره عزیزم سلام میکنم و برای درس سوال میپرسم.نمیدونم چجور بهت بگم چون ترم اولم هنوز افراد نشناختم من ...

بله تموم کردم 

کار درستی می‌کنی بود صمیمی نشو 

اصلا کلا با کسی تو دانشگاه خیلی صمیمی نشو

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ترم یکم خیلی دارم اذیت میشم از لحاظ درسی اوکیه هااا چون عاشق رشتمم بی خوابی هاش بماند...ولی پسرا اذی ...

چرا؟؟

خدا کمکت کنه

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

خودم تجربه ادم حسود خراب داشتم الکی می‌شست می‌فهمید پسری از من خوشش اومده کنارش بلند بلند میگفت مثلا ...

😑😑😑

مال ما بیشتر جریانات درسی بود

این چیزام بود ولی کمرنگ تر متاسفانه من به چشم استادا میومدم

یکی دو تاشونم جوون

اینام که بی جنبه

من دنبال کلاس و کتاب و هماهنگیا

اونا دنبال مفت خوری و لقمه آماده

مرسیی قربان شمااآره من چندین دفعه از شیمی حرف می زدم و هر بار شما یه ری اکشن به اون مطلب علمی می داد ...

فکر کنم داره یادم میاد 

یادمه یه نفر بود با اینکه دبیرستان بود خیلی اطلاعات داشت راجب دنیای شیمی و واکنش ها 

فکر کنم خودت بودی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بخدا خودم و نابود کردم نمیدونم چرا بقیه اینقدر ریلکسن واقعا خوشبحالشون آرامش دارن من مثل مرده ها شدم ...

من بعدها فهمیدم همچین مواقعی یه قرص پروپرانول بخورم... توکل برخدا کنم... مگه چیه این درس ک خودمو براش سکته بدم

زندگیتون پر از عشق
بله تموم کردم کار درستی می‌کنی بود صمیمی نشو اصلا کلا با کسی تو دانشگاه خیلی صمیمی نشو

نه نمیخوام صمیمی بشم چون خیلی زیاد مطمئنم اگه با کسی صمیمی بشم ضربه میخورم 

رل هم تا حالا نداشتم و نخواهم شد.

😑😑😑مال ما بیشتر جریانات درسی بوداین چیزام بود ولی کمرنگ تر متاسفانه من به چشم استاد میومدمیکی دو ...

میفهمم با تموم وجود 

ولی یادش میفتم خیلی اذیت میشمانقدر گذشته که این چیزاش یادم نمیاد متاسفانه بدیاش یلدم مونده فقط..ولی ...

درک میکنم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
فکر کنم داره یادم میاد یادمه یه نفر بود با اینکه دبیرستان بود خیلی اطلاعات داشت راجب دنیای شیمی و وا ...

دقیقاا از صابون ها و شوینده ها یه مدت حرف می زدم 

البته با اکانت قدیمیم حتی بیشتر .... :))

چرا؟؟خدا کمکت کنه

من آدم درونگرا و ساکتیم و کلا توی حاشیه ام

میگن تو فازه .. خودشو میگیره ... دید از بالا به پایین.داره

پسرا هم خیلیا شون بهم درخواست دوستی و رابطه دادن گفتم نه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

آره عزیزم سلام میکنم و برای درس سوال میپرسم.نمیدونم چجور بهت بگم چون ترم اولم هنوز افراد نشناختم من ...

ولی یه رفیق پیدا کن چون دیگه بری ترم ۲ همه باهم دوست شدن جدا میمونی اکثریت ام همونان

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎