آره عزیزم سلام میکنم و برای درس سوال میپرسم.نمیدونم چجور بهت بگم چون ترم اولم هنوز افراد نشناختم من ...
بله تموم کردم
کار درستی میکنی بود صمیمی نشو
اصلا کلا با کسی تو دانشگاه خیلی صمیمی نشو
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
مرسیی قربان شمااآره من چندین دفعه از شیمی حرف می زدم و هر بار شما یه ری اکشن به اون مطلب علمی می داد ...
فکر کنم داره یادم میاد
یادمه یه نفر بود با اینکه دبیرستان بود خیلی اطلاعات داشت راجب دنیای شیمی و واکنش ها
فکر کنم خودت بودی
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
😑😑😑مال ما بیشتر جریانات درسی بوداین چیزام بود ولی کمرنگ تر متاسفانه من به چشم استاد میومدمیکی دو ...
میفهمم با تموم وجود
میگن تو فازه .. خودشو میگیره ... دید از بالا به پایین.داره
پسرا هم خیلیا شون بهم درخواست دوستی و رابطه دادن گفتم نه
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️