2777
2789

چه کاری رو انجام میدین یا نمیدادین؟؟

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترم دو ام اگه برمیگشتم ترم یک درس میخوندم حداقل سر کلاس اون استاد مورد علاقم نمره خوب بگیرم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ترم اولم فعلا 

با هیچکس دوست نشدم چون دوست ندارم 

فقط به درس توجه میکنم

زیاد سنگین و آروم رفتار میکنم

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

به هم کلاسی های بی شرفم سلام هم نمیکنمخاک تو سرا

چرا واقعا اینو همه تجربه دارن یسری ادم خیلی سمن؟؟

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من دوران دانشگاهیم خیلی پر بار بود 

کلی دوره های مرتبط با رشتمو گذروندم و رزومه ساختم و سه روز بعد آخرین امتحان لیسانسم رفتم سرکار جای خوب 

فقط شاید برای نمره حرص نمی‌خوردم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ترم اولم فعلا با هیچکس دوست نشدم چون دوست ندارم فقط به درس توجه میکنمزیاد سنگین و آروم رفتار میکنم

باید با یکی دو نفر فقط در حد سلام علیک صحبت کنی که مشکلی برات پیش اومد نرفتی سر کلاس بتونی جزوه بگیری از کسی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ترم سه ام شاید اصلا کلا دانشگاه نمی‌رفتم البته دلایلی که به خاطرش دانشگاه اومدم ،هنوز پابرجا هستن و خداروشکر می کنم قبول شدم ولی کلا اجتماع گریزم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)