2777
2789

همه چی 

اسم نمی‌برم گشنه م میشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستور مرغ سرخ کرده لطفا هرجور درست میکنم شوهرم ناز میکنه

گلم من مرغ رو سه چهار ساعت با آب خنک و نمک میذارم حسابی خیس بخوره، خونابه هاش هم خالی میشه و زهمش هم گرفته میشه، بعدش خوب میشورمش، بعدش پیاز بزرگ نگینی خورد میکنم و میریزم داخل تابه، کمی که طلایی شد، تیکه های مرغ رو اضافه میکنم، قشنگ حسابی طعم و عطر پیاز سرخ شده به خورد مرغها میره و باهم سرخ میشن، کمی زردچوبه و فلفل سیاه میزنم، فلفل دلمه صددرصد بزن چند قاچ که با مواد سرخ بشن ، بعدش خیلی کم در حد یک لیوان آب داغ اضافه کن و شعله رو خیلی خیلی کم کن و نمک هم همون اول اضافه کن که در خوشمزه شدن غذا نقش اساسی داره، همون که اولش  اضافه کنی، میذاری مرغت یک و نیم ساعت خوب بپزه و جا بیفته، ضمنا بیست دقیقه به پایان پخت، چندقاج باز هم فلفل دلمه اضافه کن، البته قاچ های کوچیک، چون فلفل دلمه که هنگام سرخ شدن مرغ اضافه میکنی، اون یه طعم خاصی داره، فلفل دلمه ی آب‌پز هم یه طعم خاص دیگه، که جفتشون مرغ رو بی‌نظیر میکنن، همون آخرای پخت زعفران اضافه کن و من آخرش اضافه میکنم که عطر و طعم تازگی میده، کره کره کره، راز خوشمزه شدن مرغ من کره که اونم آخرش که مرغ به روغن میفته اضافه میکنم و همون فلفل دلمه ای هس، بازم هرجا سوالی بود در خدمتم گلم

گلم من مرغ رو سه چهار ساعت با آب خنک و نمک میذارم حسابی خیس بخوره، خونابه هاش هم خالی میشه و زهمش هم ...

ممنون که وقت گذاشتیدهرچی آرزوی خوبه مال شما. شات گرفتم در اولین فرصت ان شاالله درست میکنم 

آره بگو اگه زحمت نیس

خواهش میکنم. یکیش یه مدل مرغ ترش شمالی هست البته من یکم عوضش کردم.

تیکه های مرغ رو یکم با چاقو روش میزنی سوراخ سوراخ شه. بعد گشنیز و جعفری هر کدوم در حد سه قاشق ع خورد شده با پودر سیر یا سیر له شده و ادویه و پیاز رنده شده و رب انار و اگه خواستی یکم رب الوچه یا اب نارنج و یکی دو قاشق روغن اگه خواستی میریزی روش میزاری چند ساعت بمونه. بعد همه موادو با یکم نمک و یه نصف لیوان اب میزاری بپزه.

یکی هم خوراک بادمجان کبابی اسمشه ولی بادمجونش سرخ میشه😅 بادمجان های یکم درشت رو پوست میگیری. همون طور که درسته هست وسطش یه شکاف میدی. )مثل نون ساندوچی، یعنی تا ته برش نمیدی. بعد نمک میزنی توش تلخیش که رفت میشوری خشک میکنی دور بادمجونو سرخ میکنی میزاری کنار.

رب انار و گردوی چرخ شده و دو سه تا گوجه و یه قاشق رب گوجه و یکم پودر سیر و نمک فلفل رو میزاری مثل فسنجون با یه ته استکان اب نیم تا یه ساعت بپزه. بعد شکم بادمجونا رو با اینا پر میکنی. با یه ته استکان میریزی تو ماهی تابه و درشو میزاری نیم تا یه ساعت اروم بپزه

من اکثر غذاهام خوبه ولی زرشک پلوم و خودم زیاد نمیپسندم مثل بیرون نمیشه :/

شآید هنگام پخت مرغ آب زیاد میریزی.

مرغ های من عالی میشه در حدی که برای مهمونای دیگران هم میگن بیا درست کن

یا فاطمه زهرا#
گلم من مرغ رو سه چهار ساعت با آب خنک و نمک میذارم حسابی خیس بخوره، خونابه هاش هم خالی میشه و زهمش هم ...

آخر فلفل دلمه که میندازی میپزه؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خواهش میکنم. یکیش یه مدل مرغ ترش شمالی هست البته من یکم عوضش کردم.تیکه های مرغ رو یکم با چاقو روش می ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی شات کردم که بمونه

مرسی عزیزم وقت گذاشتی

یه لیوان آب کم نیست؟آخه آب مرغ ازش درمیاد؟

مرسی عزیزم وقت گذاشتییه لیوان آب کم نیست؟آخه آب مرغ ازش درمیاد؟

گلم شعله رو اگه خیلی خیلی کم کنی یه لیوان آب کافی هس، مرغ خودشم آب پس میده، یک و نیم تا دوساعت خوب خوب میپزه، تازه بعدش کمی هم آبش می مونه که اونم آخرش شعله رو زیاد میکنم تا کشیده بشه، البته شما هرکجا دیدی آبش تموم شد، میتونی بازم آب جوشیده اضافه کنی، اصلا طعمش رو تغییر نمیده، رب هم اگه دوس داشتی همون آخر که به روغن افتاد میتونی اضافه کنی

گلم شعله رو اگه خیلی خیلی کم کنی یه لیوان آب کافی هس، مرغ خودشم آب پس میده، یک و نیم تا دوساعت خوب خ ...

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم وقت گذاشتی شات کردم که بمونه

راستی  تو اون خورش مرع شمال یادم رفت گردوی ریز خورد شده هم میریزم یکی دو مشت. نه خیلی چرخ شده مثل فسنجون باشه نه خیلی درشت. در حدی که حدودا نیم سانت تا یه سانت باشه