2777
2789
عنوان

آیا واقعا نفرین میگیره⁉️ تجربه ای دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست
چیکار کرده بود و چه اتفاقی واسش افتاد؟

کلا دلم که بشکنه خدا جواب طرف و میده دیگه خیلی اتفاقها افتاده 

یکیش اینکه پدر شوهرم گفت تو دیونه ای باید راه ببریم ولی از اون طرف دختر خودش  رو داماده طلاق داد

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲چرا واگذارش کن خدا بگو جوابشونو خودت بده .‌مطمئن باش جواب میده .

سراینکه دختر دایی مادرشوهرم با بچه هاش اومده خونه مادرشوهرم ،خانم ساعت ۹ شب به شوهرم زنگ زده شام  بیاید شوهرم گفت بچه مریض نمیتونیم بعد اون یکسره بیاید شب نشینی ،من میگم کسی ساعت ۹ شب شام دعوت نمی کنه! چرا یه زنگ به خودم نمی زنن،خنده دار نیست آدم سر دختر دایی مادرش خونه جنگ کنه ،جالب مادرشوهرمم فوت کرده

خیلی خوبه این شکلی

اره ولی خب قلبی که شکسته ، شکسته دیگه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

میگن صد آیه قرآن بخون وبعدش نفرین کن..دعای علقمه هم هست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

میگن صد آیه قرآن بخون وبعدش نفرین کن..دعای علقمه هم هست

مرسی 

ولش کن دیدی میگن ظالم همیشه سالمه دلیلش اینه که مظلوم دلش نمیاد آسیبی برسونه به طرف .‌این ظالمه ک سنگدله خدا خودش بهشون عقل بده که این قدر بقیه را خوندل نکنند

‌‌‌

میخوام ولی نمیشه ،دلم میخواد یه پیام بالا بلند براش بنویسم ،این عنتر فکر می کنه بعد مادرش جانشین ماد ...

میدونم خیلی ناراحتی  ولی خب بی تفاوت باش  به درک .

بعضیا بی شعورن  ما که نمیتونیم اونارا تربیت کنیم  فقط باید خودمون بی تفاوتی و یاد بگیریم.

الان از دست همسرت ناراحتی یا خواهر شوهرت

‌‌‌