2777
2789
قربونت خواهر انشالله همیطور باشه ک شما میگی خواهر اصلا اینقد حال دلم گرفته که نگو مثلا میرفتم حرم نم ...

واااای عزیز دلم رفتی خونه آقا ازین فکرت بد نکن گلم با ذوق و شوق میری با ذوق و شوق برگرد تازه با درد میری بدون درد برگرد شما رفتی اونجا اومدی حس ناکافی می‌کنی نه عزیزم خیلی هم خوب بود شما نیم ساعتم برای احترام رو فرشش مینشتی خودش کلی بود اقام خیلی هم خوشحال میشه حرفاتم شنیده تورم تو حرمش دیده 

واااای عزیز دلم رفتی خونه آقا ازین فکرت بد نکن گلم با ذوق و شوق میری با ذوق و شوق برگرد تازه با درد ...

الهی فدات شم مرسی چقد دلگرمم کردی اخه حال دلم خیلی گرفته و بد بود دلم تنگه واس حرم و اوقاتی ک داخل حرم بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی فدات شم مرسی چقد دلگرمم کردی اخه حال دلم خیلی گرفته و بد بود دلم تنگه واس حرم و اوقاتی ک داخل ح ...

قربونت بشم عزیزم من و همون خود آقا شفا داد همون آقا بچم و بهم برگشتوند همون آقا زندگیمو خوب کرد همون آقا جایی که شدیداً به کمک نیاز داشتم کمکم کرد 😍🌹❤️حست طبیعیه عزیزم منم دل تنگم هرروز و هر شب هر لحظه دلم تنگشه 

قربونت بشم عزیزم من و همون خود آقا شفا داد همون آقا بچم و بهم برگشتوند همون آقا زندگیمو خوب کرد همون ...

عزیزدلم ممنونم الهی که همیشه سلامت باشی و الهی ک دلت هیچوق غم نبینه عزیزدلم و امام رضا بهترینارو واست رقم بزنع واسه منم دعا کن😭😭😭

من احساس میکنم از امام رضا اونطوری ک باید بود تشکر نکردم ازش حاجت نخاسم اینقدر ک گریم میگرفت نمیتونسم چیزی بخام ازش فقط یادم‌میفتاد چجوری دعوتم کرد چقد دلتنگش بودم چقد ب هر راهی زدم برم

عزیزدلم ممنونم الهی که همیشه سلامت باشی و الهی ک دلت هیچوق غم نبینه عزیزدلم و امام رضا بهترینارو واس ...

قربونت بشم الهی تو هم به هرچی میخوای برسی از نوع بهترش عزیزم اول از خدا بعد از اولیای خدا بعد از پدر شهیدم می‌خوام که ضمانتت و کنن تا دلت آروم بگیره زندگیت بهشتی بشه خوشبختی مصیبت بشه آرزوهات برآورده بشن و تو سورپرایز بشی گلم 🥰❤️🌹