2777
2789

نخاستم حس عذاب وجدان دارم دوس داشتم بیشتر از امام رضا بخام

همون چیزی که خواستی رو امام رضا داد؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه برگشتمممم دلم حرم جامونده اصلا حال دلم بده

الان ازش بخواه هرچی میخوای و نخواستی تو حرم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من نمی‌دونم کارم بده یا خوب ولی فقط وقتی میرم برا رفع دلتنگیه از علاقه میرم اون جاهم برا بقیه دعا میکنم خودم فقط برای عرض ادب میرم دیگه خودشون هر جور دوست دارم ازم پذیرایی کنن به عنوان مهمون میرم ........ولی شاید باورت نشه خود عاقا هم انگار گاهی سر میزنه‌ به خونم 😍😍🥲🥲🥲🥲عاشقشم الهی حرمش و حرمتش همیشه پایدار اقام امام رضا رو بابام دید ولی من فقط لطفشو دیدم قسمت نشد خودشو ببینم 

من نمی‌دونم کارم بده یا خوب ولی فقط وقتی میرم برا رفع دلتنگیه از علاقه میرم اون جاهم برا بقیه دعا می ...

عزیزمممم خوش ب سعادت

من رفتم گفتم هرکس هر التماس دعایی داشته حاحتش بده هرکس حاجت ازدواج داره هرکس مریض داره هر کس هر حاجتی داره

کاشکیییی😭😭😭حس میکنم کم از امام رضا تشکر کردم واس اینک دعوت شدم واس لطفایی ک بهم کرد انگار زبونم ...

اکه رو دلت مونده همین الان زنگ بزن و باهاش صحبت کن کلی اروم میشیمن خیلی فاصلم دوره هروقت نیمه شبا دلم میگرفت زنک میزدم باهاش صحبت میکردم اینقد حس راحتی پیدا میکردم

الان ازش بخواه هرچی میخوای و نخواستی تو حرم

خواهر اصلا اینقد حال دلم گرفته که نگو مثلا میرفتم حرم نماز زیارتی امام رضا اون ک سوره یاسین و الرحمن میخوندم زیارت امام رضام میخوندم نماز جعفر  طیارم خوندم  ولی حس ناکافی بودن دارم حس میکنم کم گذاشتم

عزیزمممم خوش ب سعادتمن رفتم گفتم هرکس هر التماس دعایی داشته حاحتش بده هرکس حاجت ازدواج داره هرکس مری ...

انشالله قسمتت عزیزم رفتی سر زدی دست پرم رفتی همین روزا منتظر باش آقا بیاد سر بزنه دسته پرم بیاد ،😍😍😍امشب قبل خوابت بگو آقا تو ضامن آهوی بی زبون بودی بدون حرف حرفشو فهمیدی ضامن منم باش بدونه حرف حرف منم بفهم آقا جان عشق تو تو دلم کافیه تا وقتی بهت فکر میکنم غمم و یادم بره 😘🌹

قربونت خواهر انشالله همیطور باشه ک شما میگی 

خواهر اصلا اینقد حال دلم گرفته که نگو مثلا میرفتم حرم نماز زیارتی امام رضا اون ک سوره یاسین و الرحمن میخوندم زیارت امام رضام میخوندم نماز جعفر  طیارم خوندم  ولی حس ناکافی بودن دارم حس میکنم کم گذاشتم

@mambala‍