2777
2789

هردوشون از پشت گردن شروع شده موهاشون بحالت سکه ای ریخته😔

یدونه هم سکه ریز کف سرشون ریخته هردوشون

بنظرتون از استرسه یا کم خونی؟

جدیدا هم خیلی باهم دعوا میکنن

یه پسر 2ساله هم دارم خیلی اذیت میکنن باهم

دخترا حدود 6 سالن

خودمم ریزش مو دارم هرکار میکنم خوب نمیشم

برا من ریزش کلی هس سکه ای نیست

خیلی نگرانم 😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ارثیه؟

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارثیه؟

چندسال پیشم یکی از  دخترام موهاش سکع ای ریخت درمانش کردیم دراومد موهاش خداروشکر

الان هردو ریزش گرفتن دقیقا الگوی ریزششون مثل همدیگه است

از این بابت نگرانم 😔😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

آخیییببرشون دکتر

بردم دارو داده گف بیشتر استرسی هس و یکمم کم خونی 

دیگه طاقت ندارم موهاشون شونه بزنم 😔

تا میان میگن موها مون شونه بزن بباف قلبم درد میگیره 

بردم دارو داده گف بیشتر استرسی هس و یکمم کم خونی دیگه طاقت ندارم موهاشون شونه بزنم 😔تا میان میگن مو ...

آخی
جگر و گوشت و خرما بهشون بده برای کم خونیشون
استرس هم بگو نداشته باشن آخه بچه های 6 ساله استرس چرا باید داشته باشن یچاره ها؟!

من یه تایپیک زدم برای استفاده از ماینوکسیدیل ک مال ریزش مو هست ببینین برای خودتون برای بچه ها مناسب ...

فداتون گلم 

دقیقا منم دارم ماینو میزنم موهای دخترا 

چندسال پیش یکیشون با ماینوکسیدیل تموم موهاش ک ریخته بود دراومد خداروشکر 

آخیجگر و گوشت و خرما بهشون بده برای کم خونیشوناسترس هم بگو نداشته باشن آخه بچه های 6 ساله استرس چرا ...

عزیزم

میدونین من خودم دندونام به شدت خرابه

دنبال دکتر خوب میگردم همه رو برم بکشم

همشون خرابن

این مدت گرفتار درد و عفونت و دکتر بودم

از پارسال 7تا دندون کشیدم 

طفلکا این مدت منو با این وضع دیدن خب درک میکنن مادرشون مشکل داره گرفتاره 😔

فداتون گلم دقیقا منم دارم ماینو میزنم موهای دخترا چندسال پیش یکیشون با ماینوکسیدیل تموم موهاش ک ریخت ...

پس نگران نباشین حتما جواب میده من خیلی راضی هستم 

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
پس نگران نباشین حتما جواب میده من خیلی راضی هستم

چند میخرین شما؟

میشه به همه جای سر ماینو بزنیم؟

منم ریز‌ش موی کلی دارم همه جای سرم کم پشت شده

5درصد میخرین؟یا 2درصد

؟

چند میخرین شما؟میشه به همه جای سر ماینو بزنیم؟منم ریز‌ش موی کلی دارم همه جای سرم کم پشت شده5درصد میخ ...

عزیزم من تاسی خیلی زیادی داشتم جوری ک کف سرم دیده میشد ۵ درصد زدم روزی دوبار صبح و شب  فرق وسط باز میکنم و از فرق وسط قطره هارو با فاصله نیم سانت از عقب به جلو میزنم یک بار سمت راست و یک برا برای سمت چپ بعد با انگشتام ماساژ میدم 

چند میخرین شما؟میشه به همه جای سر ماینو بزنیم؟منم ریز‌ش موی کلی دارم همه جای سرم کم پشت شده5درصد میخ ...

من به قیمت ۱۲۵هزار تومن میخرم دوتا برای یک ماه 

عزیزم من تاسی خیلی زیادی داشتم جوری ک کف سرم دیده میشد ۵ درصد زدم روزی دوبار صبح و شب فرق وسط باز م ...

خداروشکر الهی موهای قشنگ و پرپشتی بشن