2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نازهولی خب رفتارش اونقدر جالب نیست با یه سینما بوده

خیلی ها متاسفانه حاشیه دارن.‌‌‌.. ولی تر لان پروانه چون خیلی زیباست، بیشتر به خاطر زیبایی بهش حسادت می‌کنن وگرنه این همه سلبریتی..‌ فقط به این بنده خدا گیر میدن!

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

خیلی ها متاسفانه حاشیه دارن.‌‌‌.. ولی تر لان پروانه چون خیلی زیباست، بیشتر به خاطر زیبایی بهش حسادت ...

نه خداوکیلی با همه بوده دیگه اینکه دست خودشه

من یادمه هرکی معروف میشد اسمش کنار این میومد

بارونو دوس دارم🌱
نه خداوکیلی با همه بوده دیگه اینکه دست خودشهمن یادمه هرکی معروف میشد اسمش کنار این میومد

اره خودمم یادمه

حتی با شروین هم‌ کات کرد😅

اما خب میگم دیگه خیلی ها رو‌میشناسم از این بدترن اما چون زیبایی‌معمولی دارن، کسی گیر نمیده بهشون

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

اره خودمم یادمهحتی با شروین هم‌ کات کرد😅اما خب میگم دیگه خیلی ها رو‌میشناسم از این بدترن اما چون زی ...

خب این بیشتر از همه بوده و زیاده روی کرده

بقیم میکردن تو چشم بودن 

بارونو دوس دارم🌱