2777
2789

پنهانی دور از چشم خانوادم بعضی وقتا باهاش حرف میزنم

نپرسید علت جداییمونو

بهم پیام داد گفت بیداری؟ گفتم اره گفت با مامانم دارم میرم بیرون گفتم خب؟

بعد دیگه تا الان سین نزده پیاممو 

دوستم میگه دروغ میگه با یکی دیگه رفته بیرون

خیلی ناراحتم🫠من میخواستم دوباره بهش فرصت بدم ازدواج کنم باهاش بعد اونوقت این اینطوری میکنه

دلم میریزه با هر حرکتش ...

🩵🦋

دوسش داری اونم میخواد تو آب نمک بزارتت‌.جدا شو بابا اگر دیدی کاری نمیکنه پنهانی فایده ندارع فقط دلت میشکنه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اون اسما برات سابقه 

ولی برات تموم نشده

اینکه با کی رفته  خدا داند ولی اینکه جوابتو نداده 

خب رابطه رسمی و جدی ندارید 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یعنی من الکی حساس شدم؟ نمیدونی چه حالی دارم

رفته خواستگاری 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دوسش داری اونم میخواد تو آب نمک بزارتت‌.جدا شو بابا اگر دیدی کاری نمیکنه پنهانی فایده ندارع فقط دلت ...

اب نمک چرا

نه خودش بهم پیشنهاد ازدواج داد من قبول نکردم گفتم یمدت حرف بزنیم مطمئن شم عوض شدی

اصلا تحمل دوباره شکسته شدن قلبمو ندارم🤦🏼‍♀️

🩵🦋

وقتی میگید نامزد سابق،پس ازش عبور کنید و بذارید تو همون گذشته باقی بمونه...خیلی اوقات فرصت دوباره دادن غلطه (با توجه به اینکه می‌فرمائید رفتارهاش چندان حاکی از تغییر رویه دادن نیست)

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اب نمک چرانه خودش بهم پیشنهاد ازدواج داد من قبول نکردم گفتم یمدت حرف بزنیم مطمئن شم عوض شدیاصلا تحمل ...

چرا فکر می‌کنی عوض شده خواهش میکنم با چشم باز انتخاب کن عزبزم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️