2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب قضیه چیه ؟

خب قضیه اینه یه مدت برادرشوهرمو شوهرم شریک بودن بنابه دلیلی جدا شدن ولی مادرشوهرم میخواست دوباره باهم کارکنان چون شوهرم پولشو داد ماشین خرید یه جوری دعواش گرفته بود باهامون

فکر کردم حموم نمیره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

واااای من فکر کردم هپلیه😆🤣

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خب

اونشب با شوهرم رفتیم شهرستان پشت سرمون مادرشوهرمم اومده بود شوهرم خونه بابام بود خسته بود تازه رسیده بودیم گفت همینجا می‌خوابم مادرشوهرم زنگ زد من اومدم نمیایی اینم گفت هسته م اینجا می‌خوابم گفت باشه حتی سلامم رسوند صبحش میگفت من تنها بودم تو جوابمو ندادی بیایی گفت مگه نگفتم اونجا میمونم میگفت ن نشنیدم

خب قضیه اینه یه مدت برادرشوهرمو شوهرم شریک بودن بنابه دلیلی جدا شدن ولی مادرشوهرم میخواست دوباره باه ...

ولشون کنین 

شریک نشین با هیچکی 

تجربی اینو میگه

عشق گاهی در یک نگاه معنا میگیرد🤍M💍

کاشحموم نمی‌رفت به من چه

اگه بو میگیره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️