2777
2789
عنوان

باهمچین شوهری چه رفتاری خواهید داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابراز ناراحتی به تنهایی هیچ نتیجه ای نخواهد داشت عزیزم اول اینکه صحبت جدی داشته باش باهاشون ن با قهر ...

پیش مشاورنمیاد خونوادم به هیچ جاشون نیست این اداهاش .خودش سبک میشه ولی نمیفهمه

جاتون باشم ،باهاش صحبت میکنم ،با آرامش و تو ساعت خوش بهش  بگید که خواستتون چیز زیادی نیست و دنبال چه رفتاری ازش هستید،رفتار ایشون حتی اگه غیر عمد باشه،یجور بی احترامی محسوب میشه ،باید تو رفتارشون تعدیل کنن،مثال هم فقط خودتون رو بزنید که اگه متقابل باشه،چطوریه

سعی کنید با گفتگو ازش بخواید تجدید رفتار کنه ،حتی شده یه تایمی بیان بیرون  از اتاق

آره برادرم ازش معذرت خواهی کرد وآشتی کردن ظاهرا ولی هنوز این مسخره بازیارو درمیاره

دیگه وقتی برادرت معذرت خواهی کرده

نباید اینقدر این رفتارها رو کش بده.... به وقتش بذاره اونم مراسم اصلی که مربوط به برادرت هست، نیاد 

دیگه نمیشه که هر روز و هر هفته زندگی رو زهر کنه به زن و بچه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

جاتون باشم ،باهاش صحبت میکنم ،با آرامش و تو ساعت خوش بهش بگید که خواستتون چیز زیادی نیست و دنبال چه ...

یعن خودش اینقداحمقه نمیفهمه بی احترامیه رفتارش؟ میخوادمنو حرص بده 

دیگه وقتی برادرت معذرت خواهی کردهنباید اینقدر این رفتارها رو کش بده.... به وقتش بذاره اونم مراسم اصل ...

همون دعوا راهم سرعقده هاش راه انداخت خداهیچکسو عقده ای وکمبود دارنکنه

ولی این هم بهت بگم..... اگر تاثیری نداره حرفت

بی خیالش شو

اصلا نمیخواد بهش بگید بیاد غذا بخوره .... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همون دعوا راهم سرعقده هاش راه انداخت خداهیچکسو عقده ای وکمبود دارنکنه

به نظرم دیگه وقتی بعد از چند سال یه موضوع رو تموم نمیکنه، حق با تو هست .....

الان این رفتارش هم حق داری حرصت درآد

ولی بهت تو کامنت دیگه ام هم گفتم

بی خیالش شو اگر دیدی خیلی داره خودش رو ع.... میکنه

ولی این هم بهت بگم..... اگر تاثیری نداره حرفتبی خیالش شواصلا نمیخواد بهش بگید بیاد غذا بخوره ....

جالبه شبم خونه بابام میخوابیم همه که خوابیدن میره میافته تویخچال دنبال خوراکی میگرده