2777
2789

آقا همسایمون بکی از فامیلای مامانمه

رعیس حمل بار مواده  بار میده  به شوتیا... خلاصه بازش نمیکنم🤣 اغراقی نیس

رفتم دستشویی مون  ( دیوار به دیواره)

خلاصه حیاطمون بزرگه داشت با ی نفر حرف نیزد به هم دیگه فحش میدادن میگف بی ناموس تا فردا  باید ی کانتینر پر بشه  تو پولتو میگیری گوه نخور  فقط باید خودتونو برسونین به تهران ی اسکورت هم تا اراک براتون میگیرم بعدش بقیش با خودتونه و اسکورت خودتون🤣🤣🤣🤣🤣

آقا خلاصه....

فک کن اونا محرمانه داشتن صحبت میکردن

من تو ی دیقه برنامشونو به نی نی سایتیا لو دادم

گی تو زندگی🤣

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

منم موخوام 🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موخوام 🤣

خوشبحالشون

پسر خالمم اسکورت اصلیشونه 

منم میخوام برم😢

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

از ستاد مبارزه با مواد مخدر هستم 

یاسر یاسر ، کاظم

مخبرمون اعلام موقعیت کردن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

با په جرئتی نینی سایت گفتی🤣🤣

جرعتم  زیاده

به تخمم نیس🤣

چون خودم قراره ی روزه اینکاره بشم

برو درشون رو بزن بگو شما یع  جاسوس بینتون دارید قضیه کانتینر رو میدونم اونام میرن همدیگه رو میکشن 🤣

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

خوشبحالشونپسر خالمم اسکورت اصلیشونه منم میخوام برم😢

من مواد موخوام🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

از ستاد مبارزه با مواد مخدر هستم یاسر یاسر ، کاظممخبرمون اعلام موقعیت کردن

پخ🤣

اینقدر استرس داره.تازه کوله کش هم باید ببرن

میدونم

خدا پشت پناهشون