2777
2789
بیا🫠

آخ قلبم.

عزیزم اون گله که مث کاجه ردیف پشت اولین گل از اینی که عکس فرستادی من دارم ازش ولی نصفش خشک شده میشه بگی چکارش کنم؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا😂😂😂😂😂😂

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

آخ قلبم.عزیزم اون گله که مث کاجه ردیف پشت اولین گل از اینی که عکس فرستادی من دارم ازش ولی نصفش خشک ش ...

اگه نوک سوزی داره فک کنم زیاد جلوی نور گذاشتی چون این گل سایه دوست داره  . راستی اگه آب هم زیاد بدی ممکنه اینجوری بشه

کلا هر ده روز بهش آب بده قشنگم 

و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️
عه تقلب 😂از خونه خودتون میفرستادی

الان میزارم

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

جای من خالی هنوزم پارک میرم سرسره سوار میشم اینجا هم بودم قطعا بازی میکردم

😂 عزیزم 

بچه‌ها مو آوردم 

اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک خدایا ما را پاکیزه بپذیر🙏
اگه نوک سوزی داره فک کنم زیاد جلوی نور گذاشتی چون این گل سایه دوست داره . راستی اگه آب هم زیاد بدی ...

از نوک شروع میشه کل برگش خشک میشه...

نور زیاد نیست ولی کمم نیست باشه پس فکر کن مبرای ابدهیه چون همش خشک میشد میدادم بهش...

باشه مرسی عزیزم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اینم خونه😂😂😂 دیدم گل دوست دارین ازینا گذاشتم🙄🙄