نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3974 عنوان کیا بیشتر از یه دختر دارن ❓❓ 179 بازدید | 27 پست تا حالا شده خودتون یا همسرتون حس کنید بین دختراتون یکیشونو ته دلتون یکمی بیشتر دوست دارید؟به نظر خودتون علتش چی بوده؟ 1404/09/06 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3760 من ک بچه ندارم ولی همش میترسم تبعیض بزارم همش میگم خدا کنه تبعیض ندارم اگه دوتا قسمتم بشه فعلا که باید دعاکنی همون یکیش نصیبم بشه عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15764 اقا ول کن دیگه چقدر راجبس تاپیک میزنیتاپیکاتو میبینم انگار نمک رو زخمم میپاشم من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
گربه_پشمالو عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 5656 من یدور از بابام پرسیدم بهم گفت چون شبیه به خودشم اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
مهریماههههه2 عضویت: 1404/09/04 تعداد پست: 42 من دوتا دختر دارم هردوشون دوست دارم ولی دختر دومی مهربونتره
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 5246 من یدونه دارمولی مادرم بین منو خواهرم منو بیشتر دوست دارهچون البته من دلسوز و حامی هستم اون لجباز و زبون دراز😂 با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3974 اقا ول کن دیگه چقدر راجبس تاپیک میزنیتاپیکاتو میبینم انگار نمک رو زخمم میپاشم عزیزم چرا نمک رو زخم ؟
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3974 من یدور از بابام پرسیدم بهم گفت چون شبیه به خودشم پس خودشو خیلی دوست داره 😂دختر بزرگتری؟
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15764 عزیزم چرا نمک رو زخم ؟ چون من بچه ایم که منو کمتر دوست داشتن من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 28473 اقا ول کن دیگه چقدر راجبس تاپیک میزنیتاپیکاتو میبینم انگار نمک رو زخمم میپاشم احتمالا استارتر هم از همین قضیه آسیب دیدند. به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3974 چون من بچه ایم که منو کمتر دوست داشتن بیخیال ارزششو ندارن دلیلشون چی بوده !؟ شما چیزی که اذیتت میکنه نبین مستقل شو رهاشون کن زندگی خودتو بهش توجه کن یا تشکیل خانواده بدین
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6424 من دو تا دارم.جفتشون عزیزن جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15764 احتمالا استارتر هم از همین قضیه آسیب دیدند. فکر میکنم خودشون مادر دوتا دخترن. من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3974 احتمالا استارتر هم از همین قضیه آسیب دیدند. من تو خونه خودمون تنها بچه اممامانم آسیب دیده از این موضوع برام سواله ولی واقعا