2777
2789
عنوان

تعطیلی شده⁉️ لطفا بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنم خراسان رضوی تعطیل بشه.اگر بشه احتمالا فقط مدارس. امروز رفتم بیرون اصلا انگار غبار تو هواست ...

ویروسم خیلی زیاده من مشهد نیستم شهرستانم اینجا هوا عالیه اصلا آلوده نیست ولی مشهد شنیدم افتضاحه وضعش

ولی اینحا از لحاظ ویروس افتضاحههه درمانگاه ها جا نداره داروخونه ها پره بیمارستان پره خیلی اینجا افتضاحه برای تزریقات خواهرم رفته بود دوساعت تو صف بود با اینکه اینجا چندین درمانگاه داره همه پره

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

چون مدرسه غیرانتفاعی هست مدیر گفته تمایل داشته باشید بچه ها بیان مدرسه . مامانا هم که همه راضی

خب منم که غیر انتفاعیم و از اولم غیر انتفاعی بودم ولی تعطیل می‌شدیم همچین چیزی نبود راستی یه سوال بچتون کلاس چندمیه؟

اینترنت درست میگه نمیتونه دروغ بگه که ، اخبار غلط به مردم بدن مسئولن به خاطر اینکه بچه ها میگن تعطیل ...

برو تو تلگرام نگاه کن خب

ویروسم خیلی زیاده من مشهد نیستم شهرستانم اینجا هوا عالیه اصلا آلوده نیست ولی مشهد شنیدم افتضاحه وضعش ...

آره ویروس اومده آلودگی هوا هم هست مریضی پر شده من خودم الان اومدم مهمونی کل فامیل مریضن خدا بخیر کنه البته ماسک زدن ولی خب... واقعا درست میگی رفته بودیم داروخانه برای دارو و اینا که پر بود و میگن بیمارستان ها هم پر شده از بیمار ها خیلی شدید شده بیماری خیلی بده ویروس جدیده هم افتضاحه آدمو از پا میندازه 

خب منم که غیر انتفاعیم و از اولم غیر انتفاعی بودم ولی تعطیل می‌شدیم همچین چیزی نبود راستی یه سوال بچ ...

مامانا گفتن بچه ها برن مدرسه منم دیدم همه راضین چیزی نگفتم. دخترمن کلاس اوله

آره ویروس اومده آلودگی هوا هم هست مریضی پر شده من خودم الان اومدم مهمونی کل فامیل مریضن خدا بخیر کنه ...

آره من خواهرم دانشجویه دو هفتست گرفته چهارتا سرم و بیشتر ا 10.11 تا آمپول زده تو دو هفته هنوز خوب نشده

پارسالم یه کوب تعطیل میکردن

وای پارسال که همش تعطیل بود خیلی تعطیل میکردن  بعد جالبیش اینه که پارسال اولای سال تحصیلی میگفتن اصلا تعطیلی نداریم و اینجوری شد ما کلا یه ماه رفتیم مدرسه بعد همش تعطیل شدیم🤣

آفرین آره دست به دعا باید بشیم😭🤣

کجایی تو🤣💔

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺