2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ديگه آدم بعد ازدواج مجبور و‌به صلاحشه که در مورد گذشتش تحقیق نکنه ‌وگرنه ممکنه چيزي و‌متوجه بشه ک ...

بهتره دیگه جوابتونو ندم چون ممکنه دعوا بشه

ولی اینو میگم شما گذشتتو خوب نگه دار همه مث هم نیستن یه سری خانما مثل من گذشته طرفشم یه ملاکه براشون همونطوری که شما بخواین ازدواج کنید تا شماره کفش دختر مردمو در میارن

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

چقدر قشنگخوشبخت باشین عزیزم

ممنون عزیزم

ما چند سال باهم بودیم 

دیدیم دیگه رسمی شه بهتره 

وگرنه مشکلی نداشتیم ♥️🤦

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اینکه خونه خودم جای امن و ارامی و باشه برام. نخوام سختی ها محدودبت های خونه پدری و داسته باشم. اما ب ...

منم یکی از هدف هام اینه

الهی که خوشبخت باشی عزیزم مشکلاتت حل بشه🥺

بهتره دیگه جوابتونو ندم چون ممکنه دعوا بشهولی اینو میگم شما گذشتتو خوب نگه دار همه مث هم نیستن یه سر ...

منظور منو درست نگفتین فکر کنم 

من دارم‌ میگم دیگه بعد ازدواج شخم زدن گذشته دیگه ای فایده‌ای نداره چه خانوم باشه چه آقا، هرچی تحقیق هست برا قبل ازدواجه 

دیگه حرفی ندارم 

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790