2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من از بارون متنفر باشه

157 بازدید | 20 پست

از روزای بارونی و ابری بدم میاد

ولی روزی که آفتابی باشه حالم خوبه روزی که گرما باشه رو دوست دارم😂

فکر کنم درصد کمی مثل من باشن

کلا روزایی که بارون میومد یا هوا گرفته بود انگار افسرده میشدم

عاشق این پاییزم چون شبیه بهار و تابستونه

پ‌ ن: نگین تو روز بارونی اتفاق بدی برات افتاده یا یکی ولت کرده که بدت میاد😂نه هیچی نشده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متنفرم از بارون عاشق آفتاب و برفم

واووو دقیقا🤝🏻

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
فعلا ک بارون نیست، کیف کن تو هوای گرم آفتابی آلوده 😷

شهر ما هوا خوبه🥲😂

پایتخت طبیعتیم مثلا

خدای من چطور میتونی آخه ..!

بخدا نمیدونم دلیلش چیه

اگه منو توی روز بارونی میدیدی فکر میکردی یکی فوت شده ناراحتم