2777
2789

ازش تست انفولانزا گرفتن مثبت شد 

من همراهش موندم تو بیمارستان بعد داره باهام درد دل میکنه میگه از مادرت خیلی بدم میومد همیشه نفرینش میکردم که اومد تو زندگیه من بهم ریخت ولی تو مثل مادرت نیستی ..دلسوزی ...بچه ها و عروسش حاضر نشدن بمونن بیمارستان فهمیدن تست انفولانزاش مثبت شده حتی ملاقاتش نیومدن بیمارستان گفتن واگیر داره فلان ..بعد من با شوهرم مشکل دارم شاید جدا بشم زن بابام میگه خودم حمایتت میکنم میای پیش خودم و خلاصه فعلن باهام خیلیی خوب شده خدابخیر بگذرونع

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم بعد از اینکه خرش از پل رد شد بازم همینجوری خوب بمونه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

فعلا کارش گیره 

خداکنه فردا یادش نره .....

لطفا ماسک بزن کاش بگی براش فرنی با نشاسته درست کنند الیته اگر دیابت نداره تندتند فرنی بخوره با یک قاشق عسل برای عفونت گلو خیلی خوبه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مامانت اومده تو زندگی زن بابات ؟ 😐😐😐😐

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

این بنده خدا اگه خر داشت از همون پل اول که زن دوم اومده بود رد میشد

گذشته رو نمیشه تغیر داد

ولی اینکه الان گرفتاره و کسی نیست مراقبت کنه بی تاثیر نیست تو حرفاش

امیدوارم رفتارشون خوب بمونه باهم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!