2777
2789
عنوان

خواستگار سی ساله برای دختر هجده ساله چطوره با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 110 پست
بنظر خودت درسته آدم ۱۸ ساله با مرد سی ساله ازدواج کنه ؟؟؟؟؟

نه

ولی تاپیک قبلی یکم مواقق بودن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی ی تعریف خوب از پسره نکرده مگه مجبوریی؟نه ظاهرش خوبه،نه اندامش،نه تحصیلاتش،نه سنشعجب

سلام 

با درسا چطوری؟🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

این دانشجو های فرهنگیان چ عجله ای برا ازدواج دارن

چقدر زود قضاوت میکنید این چه حرفیه

لطفا فقط در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید

کسی قرار نیست ازدواج کنه

صرفا میخوام شرایط رو بسنجم ایا دختره شرایط خوبی داره یا نع

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

معمولا مردایی که دست روی دختر خیلی کوچیکتر از خودشون میذارن به قصد تربیت کردن و زیر سلطه گرفتن زن هست 

من اصلا حس خوبی ندارم به اختلاف سنی زیاد وقتی خانوم انقد سنش کم باشه 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
پسر ۳۰ ساله پیر نیست بنده خدا.ولی برای شما سنش زیاده....بعدشم چه عجله ای داری برای ازدواج

وااای

عجله نیست

صرفا میخوام ببینم دختره بهتره یا پسره

سلام عزیزم سلام میرسونه

🤣🤣🤣🤣🤣

پاره شدم من🗿💔

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺