2777
2789
عنوان

تو بیسکوییت مورچه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 37 پست
به این فکر کنکه دیدن مورچه خیلی بهتر از دیدن مو هست یا خیلی بهتر از دیدن مگساه

اره مورچه هم بده

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یعنی چی مگه زیر نظر بهداشت نمیرن اینا

نه بابا 

شیرینی فروشیا بیشترشون اصلا بهداشت رو رعایت نمیکنن 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مورچه ک تمیزه اشکال نداره

مورچه واقعا تمیزه

سعدی میگه میازار موری که دانه کش است. طرفدار حقوق حیوانات باش. سگ و گربه که توش نبوده مورچه بوده بی ...

دیگه خوردم رفتنت😂😐

بخدا مگه چشه

از اون مورچه گنده ها

موریانه نبودآ

مورچه رو هم خوردی؟؟؟؟

میگم بیشتر از نصف بیسکوئیت رو خوردم دیگه حتما مورچه توشون بوده من اخمخ اول فک کردم سیاهدونس یکیش رو خوردم 😭

توشهر ما یه قنادی رو پلمپ کردن بهداشت فیلمارو پخش کرد حالم از هرچی شیرینی بهم میخوره 🤢

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من تو بسته ماکارونی مارمولک خشک شده دیدم 

به جون خودم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
میگم بیشتر از نصف بیسکوئیت رو خوردم دیگه حتما مورچه توشون بوده من اخمخ اول فک کردم سیاهدونس یکیش رو ...

بقیه رو چک کن ببین مورچه دیگ ای هم توشون هس یان

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من تو بسته ماکارونی مارمولک خشک شده دیدم به جون خودم

چ مارکی بود ماکارونیت؟🤢