2777
2789
عنوان

از اول سال دارم میرم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 55 پست
منم این ماه میخواستم ۱ گرمو نیم بگیرم ولی خرجام زیاده این ماه نمیدونم واستم حقوق ماه بعدمم بیاد یا ن ...

پس انداز کردن خوبه

امازیادی به خودت سختی نده

یه مقدارم زندگی کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس انداز کردن خوبهامازیادی به خودت سختی ندهیه مقدارم زندگی کن

وایی خیلی بد عادت کردم 

من اصلا اینجوری نبودم همه پولام خرج لباس میشد و مراقبت پوستی اینا 

ولی الان یجوریم دائم فکرم درگیره که چی بگیرم کدوم طلا چند گرم میره بالا نمیره بالا

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
منم خرجام زیاده روز مادر،پالتو،کفش واسه خودمم میخوام بگیرم

دقیقا اره من تزیینات یلدایی و لباس اینا و روز مادر😁🤣

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
وایی خیلی بد عادت کردم من اصلا اینجوری نبودم همه پولام خرج لباس میشد و مراقبت پوستی اینا ولی الان یج ...

تعادلو حفظ کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

عه خب حقوق معلمی هم مثل ماست الان جمع کردی ماه بعد۳ گرم میخوای بگیری؟

فعلا اونقد نیس ولی اره اگه جمع شه وطلا همین قیمت بمونه میگیرم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺