gol83sa مدیر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 عنوان حس شیشمم خوبه سوالاتتونو بپرسین | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 90 پست سوالاتونو بپرسین جواب میدمفقط لطفا برای حاجتم صلوات یا حمد یا هرچی دلتون میخواد بفرستین ممنون میشم🥺🤍 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔 1404/09/06 | 18:44 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 3089 حسش خوبه ولی احساس میکنم یکم درگیری خانوادگی و مالی داره اگر از طرفش سردی یا بیمحلی دیدی ب دل نگیر ح ... ممنون عزیزم ی دونه حمد دیگ برات میخونم ب نیت اینکه حاجت رو بشی
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 429 رنگ لاکم و بگو تعجب کنم https://harfeto.timefriend.net/17439648475031
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 این کار رو شروع کنم شروع کن ولی خیلی مسیرش احتیاط لازم داره حس خطر گرفتم اما خوبه به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
nafise_22 عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 629 سلام عزیزمی بله قوی دلش پیشته ولی غرورش نمیزاره بیاد سمتت خودتم ی پیشنهادای دیگه ای دریافت میکنی در ... الهی خدا از دهنتون بشنوهخیلی لطف کردین ممنونم :)
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 اشتی میکنیم؟ کی؟ دوسم داره؟ اره هفته اینده روز دوشنبه ب ذهنم رسید دوست داره ولی نه اونقدر عمیق به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3414 اره هفته اینده روز دوشنبه ب ذهنم رسید دوست داره ولی نه اونقدر عمیق ممنون عزیزم میشه یچیزدیگم جواب بدی عزیزم؟ حس امیر به مریم چیه؟ باهم ارتباط دارن الان؟ یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 من و خواستگارم ازدواج میکنیم؟ احتمال ازدواج هست ولی احساس میکنم پیشنهادات دیگری ام تو راهه ولی این فرد هم اگر دوسش داری انتخابش کن خوبه به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 ممنون عزیزم میشه یچیزدیگم جواب بدی عزیزم؟ حس امیر به مریم چیه؟ باهم ارتباط دارن الان؟ این اقایی ک اسمش اوردی حس بدی بش دارم مراقب باش به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 قولایی ک راجب اون دختره داده رو عمل میکنه ؟برمیگرده؟ سوال اول خیر ولی برگشتش حتمی به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
idk_chi_bezaram عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 5578 احتمال ازدواج هست ولی احساس میکنم پیشنهادات دیگری ام تو راهه ولی این فرد هم اگر دوسش داری انتخابش کن ... وای خودمم حس میکنم درست میگی🤦🏻♀️بعدیا بنظرت بهترن؟ یا همینو قبول کنم با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 کی ازدواج میکنم بزودی وعده ۴ ب ذهنم رسید به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3414 این اقایی ک اسمش اوردی حس بدی بش دارم مراقب باش واقعا؟ یا خدا منم ازش میترسم راستش یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 4000 رنگ لباسمو ماه تولدمو میگی؟ از یکی خوشم اومده به نظرت قسمت چیه؟ برا منم بگو اسی :)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 بزودی وعده ۴ ب ذهنم رسید شخصیتم و ایا محیا بارداره صلوات فرستادم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 وای خودمم حس میکنم درست میگی🤦🏻♀️بعدیا بنظرت بهترن؟ یا همینو قبول کنم اگر بنظرت پسر با جنم و باعرضه ایه قبولش کن اگر احساس منفی داری حس میکنی ب اندازه کافی نمیتونه حمایتت کنه ن من فالگیر نیستم عزیزم از اینده بگم ولی احساس میکنم خودتم خیلی دنبال ایده آلی سعی کن منطقی تر انتخاب کنی حس میکنم خیلی احساسی ای به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔