2777
2789
عنوان

خداوکیلی پایتخت خیلی سریاله خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 66 پست
دقیقاااامارال خیلیییی گناه داشت خیلیییییمن سهند رو دوس ندارم

آره واقعا مارال خیلی زجر کشید 

برا من قابل احترامه شخصیت سهند تو فیلم  

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه این دیدگاه خوبی نیست بله چون نویسنده اش فوت شدددد

بله خدا بیامرزتش واقعا تا اون مینوشت سریالش جداب و خنده دار بود اما توهین به هیچکس نباشه سلایق و دیدگاه ها متفاوت و محترمه از نظر من سری های جدیدش خیلی بی محتوا و سخیف بودن

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

آره واقعا مارال خیلی زجر کشید برا من قابل احترامه شخصیت سهند تو فیلم

برا من قابل احترامه ولی به مارال بد کرد 

البته مارال هم بی تقصیر نبود 

تو زیبایی چون خالقت زیباست ❤️

آره واقعا مارال خیلی زجر کشید برا من قابل احترامه شخصیت سهند تو فیلم

سهند گناهش حسادت و پنهان کاری بود تمام گناه ها و خریت ها رو برزو کرد خدا لعنتش کنه😔

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

برا من قابل احترامه ولی به مارال بد کرد البته مارال هم بی تقصیر نبود

بله درسته 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍