2777
2789
عنوان

سرم خون اومده😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 113 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خون میاد ولی دردش کمه

بهتره بری اورژانس 

و بگی سر گیجه و عدم تعادل داشتی افتادی به سرت ضربه وارد شده 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

پنبه گذاشتم روش ولی فقط دو دیقه بود

۵ دقیقه بند نیاد باید بری بخیه کنن شاید 

ولی سطحی زخمش نترس 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بهتره بری اورژانس و بگی سر گیجه و عدم تعادل داشتی افتادی به سرت ضربه وارد شده

عه یعنی الان باید برم اورژانس؟ 

احساس میکنم بدنم بی حسه

به انسان ها باید گفت پشت سرت رو نگاه نکن

عه یعنی الان باید برم اورژانس؟ احساس میکنم بدنم بی حسه

ترسیدی خب 

آره برو اورژانس بیمارستان 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

الان میخاستم انجام بدم ولی یهو بدنم بی حس شدددد نمیتونم پاشممم

از استرس احتمالا 

خیلی حالت بد شد بزنگ اورژانس بیاد 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

@daldal‍ @آرزو1388‍ حلالم کنین اگه زنده نموندم

چی شدی عشقم 

چرا اینجور شدی 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چی شدی عشقم چرا اینجور شدی

اامروز مریض شدم الان اومدم برم آشپزخونه یهو تعادلم رو از دست دادم سرم خورد به دیوار خون اومده 

میترسم زنده نمونمممم😭

به انسان ها باید گفت پشت سرت رو نگاه نکن

اامروز مریض شدم الان اومدم برم آشپزخونه یهو تعادلم رو از دست دادم سرم خورد به دیوار خون اومده میترسم ...

😁

هیچی نیست بخدا فقط ترسیدی ، چیزیت نمیشه بنده خدا ، نگران نباش ، محض احتیاط گفتم بری اورژانس 

رفتی  و برگشتی خونه منو تگ یا ریپ بزن  ، از حالت بگو 🫂

اامروز مریض شدم الان اومدم برم آشپزخونه یهو تعادلم رو از دست دادم سرم خورد به دیوار خون اومده میترسم ...

بمیرم برات 

الان خوبی

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺