2777
2789

سلام خانوما 

شوهرم چند بار بهم گفت همکاراشو دعوت کنیم ی مرد مجرد با دو تا زن مجرد شما بودید ناراحت میشدین؟

یکی از این زن ها ی بار ساعت ۶ صبح به شوهرم زنگ زد ک اسنپ گیرم نیومده بیا دنبالم😐 اونم میخواد بیاد

چیکار کنم ؟ هوووف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیرون رستوران به خرج همسرتون نقره داغ بشه دیگه هوس نکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببخشید جرش میدادم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

جرش بده دیگه از این غلطا نکنهزنیکه ب چ حقی ساعت ۶ صبح زنگ شوهر تو زده؟😐😐

منم خیلی خیلی ناراحت شدم خیلی

بهشم گفتم گفت چرا به من اعتماد نداری و فلان

البته همسرم عکس تولدم رو استوری کرده بود اون خانومه نوشته بود تولد همشر زیبایت مبارک و ۱۲۰ ساله بشه و فلان

به نظرتون منظور داشته ساعت ۶ صبح زنگ زده بیا دنبالم باهم بریم سرکار؟

منم خیلی خیلی ناراحت شدم خیلیبهشم گفتم گفت چرا به من اعتماد نداری و فلانالبته همسرم عکس تولدم رو است ...

بعضیا انقد کثیفن که حتا طرف زن هم داشته باشه مهم نیس براشون،مواظب زندگیت باش پاشونو باز نکن به خونت

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

من نمیپسندم روابط کاری از حالت کار خارج بشه و صمیمیت بیشتر بوجود بیاد 

همسرتون هم باید خودش رعایت کنه حد صمیمیت رو که خانم زنگ نزنه بگه بیا دنبالم!

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
به عنوان آقا نظر بدم خیر دلیلی نداره همکار های خانوم رو دعوت کنین به خونه و زندگیتون!همسر شما قبول م ...

درست میگید

اگر دعوت نکنم فک میکنه خبریه  و میترسم از دستش بدم و اینا

میخوام از این به بعد این چیزا رو به روی خودم نیارم

چون همش به من میگه بهم اعتماد نداری گیر میدی

من نمیپسندم روابط کاری از حالت کار خارج بشه و صمیمیت بیشتر بوجود بیاد همسرتون هم باید خودش رعایت کنه ...

متاسفانه رعایت نمیکنه

ولی دوست دارم دعوت کنم ببینم نگاهشون بهم چطوره رفتارشون باهم چطوره