2777
2789

😑😂

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد...                                                                                                                                       (کاربری دست دو نفره) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیر 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

البته احتماش هست بعضی استانا تعطیل شن

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد...                                                                                                                                       (کاربری دست دو نفره) 

دعا کنید تهران تعطیل نشههههه لطفا

منم برای تو دعا میکنم قم تعطیل شه

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

کسی که میخواد مدال طلا المپیاد اقتصاد بیاره نباید لنگ تعطیلی و فرار از درس باشه هاااااا

می‌خوام مدرسه تعطیل بشه بشینم اقتصاد بخونم 

مدرسه مون معافیت نامیده به بچه های علامه حلی و فرزانگان تهران معافیت میدن اما به ما نمی‌دن معلم دینی به زور میگه باید سرکلاس های من بیای 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

دعا کنید تهران تعطیل نشههههه لطفامنم برای تو دعا میکنم قم تعطیل شه

احتمال تعطیلی تهران از قم بیشتره ولی باشه عشقم حتما دعا میکنم تو هم دعا کن من باید تا دو ماه دیگه واسه المپیاد منابع مو تموم کنم اگه نکنم خیلی عقب میمونم

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

احتمال تعطیلی تهران از قم بیشتره ولی باشه عشقم حتما دعا میکنم تو هم دعا کن من باید تا دو ماه دیگه وا ...

انشالله ک قم تعطیل میشه

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣