ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8439 عنوان خیلی نگراااانم🤦♀️💔 84 بازدید | 4 پست کسی که 2 دو روز آنلاین نشه درحالی که قبلا دائما آنلاین میشد ...از هرجا چک کردم همینطور بوده بهش چیزی شده؟!💔آخه اصلا طبیعی نیست..همش میگم برم زنگ بزنم..😑اما نمیشه 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم 1404/09/06 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 1900 برو زنگ بزن خب ، دو روزززز کسی هست حالا ؟ سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8439 برو زنگ بزن خب ، دو روزززز کسی هست حالا ؟ نمیتونم زنگ بزنمکات کردبم اما خوب بودیم باهم یعنی زنگ بزنم و..اینطوری نیستیم که ناراحت شیماما زنگ نمیزنمولی خب دوسش دارم دلم نمیاد.. خیلی نگرانشم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 1900 نمیتونم زنگ بزنمکات کردبم اما خوب بودیم باهم یعنی زنگ بزنم و..اینطوری نیستیم که ناراحت شیماما زنگ نم ... ببین زنگ بزن که از این نگرانی در بیای همین ،بعدش دیگه بیخیالش شو سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8439 ببین زنگ بزن که از این نگرانی در بیای همین ،بعدش دیگه بیخیالش شو اونوقت میگه همش داره منو چک میکنه...آخه آخرین پیام های اونم سین زدم جواب ندادمالان برم زنگ بزنم نمیشه ک😐💔 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم