2777
2789
عنوان

بچها من شدیدا رو یکی کراش زدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 57 پست
اول وقتی دیدنش گفتم وای چقدر شبیه یه بازیگر ترکه 😁 من بهش پیام ندادم خودش پیام داد

چه عالی من که با مقنعه و مانتو دانشجویی تیپ درستیم نداشتم که یکم طرف خوشش بیاد  رفته بودم اردوی دانشگاه 🤣🤣🤣

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

خیلیا حلقه نمیندازن و اهل جار زدن زندگیشون تو فضای مجازی نیستنگفتم ک شاید شیطون گولش بزنم اصلا بهت ن ...

عذاب وجدان نمیگیرم چون مرد متاهلو از صد فرسنگی تشخیص میدم نگران نباش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عالی من که با مقنعه و مانتو دانشجویی تیپ درستیم نداشتم که یکم طرف خوشش بیاد رفته بودم اردوی دانش ...

🤣🤣 آخه ما همکار بودیم ولی بعدش کات کردیم 

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

برو بابا چی میگی توطرف کسی تو زندگیش باشه میگه دیگه

پس اینهمه مردایی ک ب زنشون خیانت میکنن چین؟

خیلی‌هاشون اصلا نمیگن چون درصد کمی از زنا ممکنه عذاب وجدان بگیرن و باهاشون نرن تو رابطه

پس اینهمه مردایی ک ب زنشون خیانت میکنن چین؟خیلی‌هاشون اصلا نمیگن چون درصد کمی از زنا ممکنه عذاب وجدا ...

طبق چیزایی که اسی تعریف کرد خیلی راحت میشه فهمید مرد متاهل نیست اصن تشخیص متاهل بودن مردا خیلی راحت

طبق چیزایی که اسی تعریف کرد خیلی راحت میشه فهمید مرد متاهل نیست اصن تشخیص متاهل بودن مردا خیلی راحت

اره متاهل نبود بنده خدا ، یک گوگولی پسری بیش نبود