2777
2789
عنوان

بچها من شدیدا رو یکی کراش زدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 57 پست
اما بنطرم پسرای خوشگل حتما ی رل دارن

بیوش اینارو دیدم چیزی نداشت، واسه همین که از فکرش دربیام گفتم بپرسم داره یا ن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ببین اسنپ بود ولی خیلی خوش سلیقه بود اهنگاشم خیلی قشنگ بودن همه خارجی ملایم انقد کیوت بود بخدا چهارس ...

باور کن اسنپی رو اصلا نباید کراش زد  

بزار بگذره بره 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم اینارو میشنوه میترسه شوهرشو بفرسته بیرون 

بابا شاید متاهله تو پیام بدی شیطون گولش بزنه باهات باشه زنش بفهمه نابود شه

حیا کجارفته؟این شده ک آمار خیانت انقد بالا رفته

جمع کنید خودتونو

آدم اینارو میشنوه میترسه شوهرشو بفرسته بیرون بابا شاید متاهله تو پیام بدی شیطون گولش بزنه باهات باشه ...

حالا شما خیلی بزرگش کردی کی با اسنپی کار داره اخه

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

آدم اینارو میشنوه میترسه شوهرشو بفرسته بیرون بابا شاید متاهله تو پیام بدی شیطون گولش بزنه باهات باشه ...

😐نه حلقه داشت نه بیویی چیزی بعد هنوز من هیچی نگفتما یاعلی نترس خاتوم اگه کسی تو زندگیش باشه من نمیرم تو زندگیشون الانم هنوز نه خانی رفته نه خانی اومده متوهم نباشید

باور کن اسنپی رو اصلا نباید کراش زد بزار بگذره بره

🤣🤣خودمم بر همین اعتقادم ، یکم صبر میکنم از سرم بپره 

امیدوارم موفقتر از این بشه گوگولی پسر 🤣

باورم نمیشه ب عنوان ی دختر حاضر میشین سر صحبت رو با طرف باز کنید

منم بزای اولین بار رو یکی کراشم ولی هرگز هرگز چنین کاری نمیکنم

درضمن میدونم این حس ها زودگذر من فقط روی ظاهر طرف کراش چون ب جز ظاهر هیچی راجب خودش نمیدونم پس این حس ها سروته ای نداره ک بخوام جدیش بگیرم و پیام بدم این داستانا

ولی مورد منم لعنتی خیلی جذابه البته شاید برای بقیه اینطور ب نظر نرسه

برو بابا چی میگی توطرف کسی تو زندگیش باشه میگه دیگه

بخدا هنوز نرفتم حتی پیام بدم چیزی بگم ، احتمالا هم نرم تازه سنش کم بود پسره 

عزیزم ، توام رو کسی کراش زدی؟پیام دادی بهش؟چیشد وای الان خیلی رو هپروتم

اول وقتی دیدنش گفتم وای چقدر شبیه یه بازیگر ترکه 😁 من بهش پیام ندادم خودش پیام داد 

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

😐نه حلقه داشت نه بیویی چیزی بعد هنوز من هیچی نگفتما یاعلی نترس خاتوم اگه کسی تو زندگیش باشه من نمیر ...

خیلیا حلقه نمیندازن و اهل جار زدن زندگیشون تو فضای مجازی نیستن

گفتم ک شاید شیطون گولش بزنم اصلا بهت نگه متاهله خدایی عذاب وجدان نمیگیری؟