2777
2789
عنوان

خانوما زندایی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 54 پست
ینی تا حالا هر کی اومده خونه ی شما دست خالی اومده یا هر چی خریده براتون اورده از نظر شوهرتون زشت بود ...

می‌دونی ما چون با مادرشوهرم میشینیم خونه ما نمیان میگن ی جا هستیم میبینیم تون برای خوردن ک نمیایم دوبار هم دعوتشون کردم اما به مشکل خوردن نتونستن بیان

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اقایون تواین فازا نیستن شوهرمنم اینجوریه یهو مثل شوهراسی یه حرفی میزنه ادم شک میکنه نکنه کارم بد ...

آخ گفتییی 

شوهر منم الان میگه زشته ولی ببریم خوشحال بشن بال در میاره

بچهاش بزرگن ۱۳ , 10 سالشونه

پس بیخیال همون شکلات بگیر یا لبو بخر با باقلا زمستونهدمیچسبه ما جنوبیم گاهی میرم خونه خواهر شوهرم بستنی میخرم تابستونا 

اما خونه دختر عمو و دختر خاله اش رفتم شیرینی خریدم و یا اسباب بازی اونا البته بچه کوچیک داشتن 

💚🌱

من اون سری شکلات خریدم هم قیمت شیرینی بود ولی بردم اونجا باز کردن خودم خجالت کشیدم شکلات داخلش خیلی ...

اره منم چنددفعه شکلات گرفتم ردیفی چیده بودخجالت کشیدم ولی یه نمونه هستن انگارکاسه بزرگ هستن وکادوپیچ هست فک کنم توش زیادباشه 

گاهی انسانم آرزوست
آخ گفتییی شوهر منم الان میگه زشته ولی ببریم خوشحال بشن بال در میاره

بخداحرفی نزن بهترین چیزومیگیرم ولی اونجاادااصول درمیاره مجبورم فقط یه چیزی تهیه کنم من خودم خیلی ادم باذوقی هستم این مثل یه بچه کوچولو تودست وپامه بااین وجودوقتی میبریم کلی ذوق میکنه بهش میگم انقدرانرژی منوتحلیل نبر بزار قشنگ انتخاب کنم 

گاهی انسانم آرزوست
اره منم چنددفعه شکلات گرفتم ردیفی چیده بودخجالت کشیدم ولی یه نمونه هستن انگارکاسه بزرگ هستن وکادوپیچ ...

نگاه میکنم ببینم کدومش بهتر و زیاده تره همونو برمیدارم