2777
2789

قبول میکنن ؟قرار داد نداریم اصلا مثلا  بگم دیگه پول ندارم بدم خودم میبرم و میارم. والا اگر بدونم همش تعطیله ابنجوری میکنم پول تو جیب سرویس نره الکی

چقدر میدین مگه ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک تومن

خب این دیگه پولی نیست که . با اسنپ بخواهید برید خیلی بیشتر میشه رفت و برگشت ! حتی اگه چند روز توی ماه باشه 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

شما قرار داد بستید اون بنده خدا گناه داره 

از این راه داره نون میخوره و اگر دائمی نبودید می‌تونست یک دانش آموز دیگه را بگیره همون اول کار 

باز خودتون و وجدانتون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اخلاقا درست نیست چون ایشون اول سال رو شما حساب کرده اگه قرار بود انصراف بدید کسی دیگه رو همون اول می ...

چرا آخه همش تعطیله . اون خانم راحت بخوره بخابه و پول زور بگیره؟چرا اخلاقا درست نباشه؟

یک تومن

من واسه دوتا بچه ام ۲تومن پول میدم همش هم اکثر روزها توخوزستان تعطیله ولی ماهیانه پولوکامل واریز میکنم چون تعطیلات تقصیر راننده ها که نیست روزهای غیر تعطیل به موقع می‌برند و میارن دیگه جون مون راحته دغدغه اینونداریم

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس