2777
2789
حتماشما روش خاصی دارییا همون آب برنج آبکش رو استفاده می کنی؟

من نمیپزم یکم برنج رو خیس میکنم بعد ۵ساعت که خیس خورد با همون آبش لهش میکنم تا یک هفته شبا خوابیدنی با پنبه میزنم به صورتم ،میزارمش یخچال فقط اندازه یه هفته،بعد دوباره درست میکنم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هستم شما چند ماه بزن هفته ای یک بار نتیجه نداد من لوکیشن خونه مون میدمت

صورت من دوبار رش زد چندین بار هم جوش چرکی زد همیشه هم بعدش خارش پیدا کرد دیگه باید چجوری بگیم ماسک خانگی دشمن پوسته

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
من کاری به کیفیتشون ندارم بااینکه من خودم مخالفشونم ولی برام‌جالب بود مگه چی استفاده میشه که میشه ما ...

شوهرم خرید دارد کاری به بودن نبودنش ندارد تاریخ مصرف سالانه دارد شامپو کرم روژ ژل ضدافتاب ضدچروک ادکلن وووو

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

بهترین روتین پوستی نداشتن روتین پوستیه

نهایت ضد آفتاب و شوینده صورت

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

صورت من دوبار رش زد چندین بار هم جوش چرکی زد همیشه هم بعدش خارش پیدا کرد دیگه باید چجوری بگیم ماسک خ ...

والا ما که میزنیم چندین ساله و خوب بعدم باید بدونی که چه ماسکی برای چه پوستی خوبه یانه اصول و قواعد داره الکی نیست

والا ما که میزنیم چندین ساله و خوب بعدم باید بدونی که چه ماسکی برای چه پوستی خوبه یانه اصول و قواعد ...

همین چیزایی که شما میگی 😅 خیار و گوجه فرنگی و آبلیمو و … واسه یالاده نه روی صورت 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
همین چیزایی که شما میگی 😅 خیار و گوجه فرنگی و آبلیمو و … واسه یالاده نه روی صورت

ببین من هم مادرم هم پدرم هرچی بگی درمورد ارایشی بهداشتی میدونه و سفارش میگیره ولی من تا حالا یدونش نزدم

یه سوال فرق میسلار واتر با شوینده چیه ؟

مسلار واتر یه محلول خیلی اروم و مسحل هستند که

یک محلول خیلی ملایم که داخلش مولکول‌های میسل هستن و مثل آهن‌ربا چربی و آلودگی رو پاک میکند