2777
2789
عنوان

نمیخام ماشین بدم دست همسرم

1665 بازدید | 83 پست

من دو ماه ماشین شاسی بلند خریدم ،اینم بگم ها خیلی وقته که دیگه همسرم سرکار نمیره،چون دخترم هشت سالشه می‌بره مدرسه ،کارای خونه رو میکنه،اما نمی‌دونم چرا دل برنمیدارم سوار ماشینم بشه،خب خرج خونه با من ،ماشین از من ،همش میگم می‌بری خرج می‌زاری رو دستم ،این ماشین شده مشکل زندگیه ما،نگید ندید بدید هستم هااا،مال خودمه اما اگه یه بار پدر مادرم و سوار کنم اون قیافه میگیره

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

عزیزم یه سوال 

شما از اینکه همسرت سرکار نمیره راضی هستی؟ 

زودتر نمیاد ک مثلا شما کار کنی همسرت خونه باشه و سرکار نره؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یه سوال شما از اینکه همسرت سرکار نمیره راضی هستی؟ زودتر نمیاد ک مثلا شما کار کنی همسرت خونه با ...

نه راضی نیستم ،یه کم هم بی جنبه م منت میزارم،بخدا خسته میشم ،قبلا میرف اما ورشکسته شد کلا کار رو بوسید گذاشت کنار 

خانمها اون مردایی هم که ماشین دستتون نمیدن و پول کافی بهتون نمیدن همین حس را دارن.حالا درکشون کردید.من خانم هستم پس جبهه نگیرید.الان چون ایشون خانمه همه میگن خوب کاری میکنی ولی اگر یه اقا اینکارو بکنه میشورنش.به خدا زندگی من و تو نداره باهم یکدست باشید 

آره عزیزم

حس خوبی ندارم، ببین مرد باید مردونگی کنه ولی شوهر تو نقش یه مرد رو نداره توی زندگی 

بعدا یه جایی این قضیه میزنه بیرون

دیگه شرایط یه جوریه انگار ایشون شوهر کرده

ماشینم بدی بهش؟

اونقدر خسییسه از پول و در آمد خودم نمیتونم یه مهمونی بدم والا،پای پدر و مادرم و قط کرد از زندگیم،از دور خوشبخت از درون ناراحتم

حس خوبی ندارم، ببین مرد باید مردونگی کنه ولی شوهر تو نقش یه مرد رو نداره توی زندگی بعدا یه جایی این ...

دقیقا دیروز کلی دعوا کردیم ،فک کنم همه همسایه ها هم شنیدن،بس که داد زدم خسته شدم از خرجی دادن