2777
2789
عنوان

وای از داغ جوون😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 84 پست

همه ما میمیریم یکی دیرتر یکی زودتر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این حرف حداقل نباید کامنت اول مینوشتیبرادر ۶ ساله من مرده چه تقصیری آخه دایه ام فوت کرد جوان جوان چه ...

داره میگه بعضی اوقات دقت کن جملشون نمیگه تمام مرگ مردم خودشون مقصرن 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور تصادف کرده

تو ماشین، چپ کردن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

از کجا می خرن

چرا میخوای بخوری؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

این حرف حداقل نباید کامنت اول مینوشتیبرادر ۶ ساله من مرده چه تقصیری آخه دایه ام فوت کرد جوان جوان چه ...

منم خیلی تعجب کردم 

انگار دست خودشون بوده

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

داغ جون خیلییی سخته ماهم دیدیم وقتی ک من9سالم بوده وداییم19سالش میشه شهید میشه و میمیره🙂🙃خیلی سخته ...

ممنون خدا دایی شما رو هم رحمت کنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خاله منم پسرشو‌ از دست داد تازه ۱۶سالش بود خاله‌ام هنوزم داغونه

چرا فوت کرد

یکی تو محل ما چند روز پیش قرص برنج خورد

زن بود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الهی بمیرم واسه جوون هایی ک ناکام رفتن زیر خاک چه آرزوهایی ک براورده نشد😔😔

هییییی😕پولاش رو حمع میکرد ماشین بخره...براش داشتن خونه میساختن...

مرگ علل و عواملی داره مادی و معنوی 

مثلا یکی مریض میشه یکی تصادف میکنه و غیره 

و خدا نمیخواد کسی در جوانی یا کودکی بمیره 

لذا خدا کسانی رو که باعث مرگ این ها شدن رو عذاب میکنه و برای بازماندگان عوض میده و برای صبرشان ثواب 

و در قیامت هم برای اونها جبران میکنه اگه کمبودی داشتن 

حتی ممکنه دوران رجعت برگردن به دنیا حالا اون بحثش جداست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ت محل ما خیلی قرص برنج خوردن واقعاعصبی میشم یادم میادیا خودشون دارمیزنن اخه چراااا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

هییییی😕پولاش رو حمع میکرد ماشین بخره...براش داشتن خونه میساختن...

خدا😭😭😭 خدا بیامرزه عزیزم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔