2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااابرعکسه میدونی چرا

چون الان یه معده گنده به درد نخور داری که مدام سیگنال گرسنگی به مغزت میفرسته و هی میگه برو بخور برو بخور 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

همش دارم خودموعذاب میدم فکروذهنم لاغریه خسته شدم میدونم شوهرم مامانم اینا اجازه نمیدن ورزش شروع کردم اما زیادگشنم نیشه بازم خیلییی نمیخورماا اما بازکم نمیکنم کاش دارویی بود برام

وااا چه بد خطرناک نیست

شما مگه خودت هاشیموتو نداری؟

اصلا میدونی چیه؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
همش دارم خودموعذاب میدم فکروذهنم لاغریه خسته شدم میدونم شوهرم مامانم اینا اجازه نمیدن ورزش شروع کردم ...

میتونی زیر نظر دکتر غدد امپول اسپارتینا تزریق کنی برای لاغری

دلم میخواداراده کنم اما نمیشه واقعااا سخته خدایی بادوتابچه

چند کیلویی

قدت چنده؟

بدبختی ۱/۲تانیست من قندمم پایینه یکم ۷۰/۸۰

فکر نکنم مشکلی باشه 

ببین تازه دوباره ازمایش دادم ازدکتر غددم بخوام بهم میده امپول؟؟

قاعدتا باید بده