2777
2789
عنوان

ژینا کلانتری

674 بازدید | 21 پست

ژینا کلانتری، نامزد سابق شادمهر عقیلی

کسی‌که از جانب مردم خیلی داره بهش کم لطفی میشه

یه روزی شادمهر آهنگ ژینا رو به ژینا تقدیم کرده. 

اما ژینایی که اون آهنگ یه روزی به افتخارش خونده شده از نظر مردم حق نداره مثل بقیه‌ی مردم اون آهنگ رو توی پیچش قرار بده.

بابت اینکه شادمهر رو فراموش نکرده هزار و یک کامنت توهین‌آمیز براش میذارن و این در حالی هست که نصف اون افراد خودشون سال‌هاست ذهنشون درگیر اون همکلاسی دوران دانشگاه که باهاش کات کردن یا شاگرد سوپرمارکت سرکوچه که باهاشون کات کرده هست! ولی توقع دارن ذهن ژینا درگیر شادمهر نباشه!!!

شادمهری که صداش رو توی کافه و رستوران میشنوی

توی لباس فروشی میشنوی

پیجش رو توی اکسپلور اینستاگرام میبینی

موزیک ویدئوهاش رو توی ماهواره میبنی و…

پس فراموش کردن شادمهر برای ژینا از فراموش کردن یه آدم عادی خیلی سخت‌تر بوده و هست.

البته از نظر من اینکه ژینا این همه داره قضیه رو کش میده و هی مصاحبه میکنه و پست میذاره‌ هم درست نیست ولی حالا که یه تایمی از زندگیش پای شادمهر رفته و تحت شعاع اون رابطه هیچ وقت نتونسته درست زندگی کنه چه عیبی داره که حداقل از طریق اکس شادمهر بودن یه فالوئر بهش برسه؟

چقدرر فاقد اهمیت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولین باره اینا رو می شنوم 😐

نمی دونم بینشون چی بوده ولی هر چی بوده تموم شده، حالا مثل آدم زندگی کنه. خودش باعث شده که زندگیش به خاطر یه نفر تباه بشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بحث دلتنگی نیست فالو جمع می‌کنه فقط

پارسال خیلی زود با یه دابسمش به 1 ملیون فالوور رسید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
والا خو بتخمم که ناراحتیمردم انقد گرفتارن کهههمن خودم درگیر کارای طلاقم

هیچوقت کسایی که سر سلبریتی ها و بلاگرا مخصوصا این عشق ابدی ها به جون هم میوفتن رو درک نمیکنم.

موفق باشی عزیزم توی کارای طلاقت

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

آخه ضایع می‌کنه خودش رو به نظرم دیگه نباید به روی خودش بیاره اونم مردی که زن و بچه دار هست

نظر منم همینه

یه موضوعی که تموم میشه رو نباید دنبالش رو گرفت

ولی حالا هم که نتونسته خودش رو جمع کنه شایسته و درست نیست که مردم انقدر بهش توهین کنن