2777
2789
عنوان

ترسناک ترین رمانی که خوندین

84 بازدید | 9 پست

لطفا ایرانی بگین بخونم رمان خارجی فانتزی خوندم ثل  عروس و  دونده ی هزار تو و  هری پاتر 

ولی‌هیچ وقت کتاب رمان ترسناک پیدا نکردم   چیز هایی هم درمورد کتاب سیامک گلشیری تهران کوچه ی اشباح شنیدم نمی دونم بخرم یا نه اگه میشه راهنمایی کنید 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

تلنگر سیاه 🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔؛ ویلای وحشت ؛ روهان روهان ؛ ان شب لعنتی. عالین اینا 

تو هم به من معرفی کن😃😃😍😍😍😍

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تلنگر سیاه 🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔؛ ویلای وحشت ؛ روهان روهان ؛ ان شب لعنتی. عالین اینا تو هم به من معرفی ...

اینا رو دانلود می‌کنی می‌خونی؟ 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اینا رو دانلود می‌کنی می‌خونی؟

اره عزیزم دانلود کردم.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

اسی ترسناک و عجیب غریب و غافلگیر کننده و در عین حال غیر تخیلی و قابل باور می خوای فقط کتاب 🔴 خدمتکار 🔴

بعد از حدود یک سال از خوندنش الان که بهش فکر کردم، تنم لرزید. 

جلد دومش هم اومده ولی من فقط " جلد 1 " رو خوندم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

تلنگر سیاه 🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔؛ ویلای وحشت ؛ روهان روهان ؛ ان شب لعنتی. عالین اینا تو هم به من معرفی ...

دستت درد نکنه 😘

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اسی ترسناک و عجیب غریب و غافلگیر کننده و در عین حال غیر تخیلی و قابل باور می خوای فقط کتاب 🔴 خدمتکا ...

مرسی عزیزم🥰😘