2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما چهل تا مرد میان خواستگاری 😂😂😂💔

شوخی کردم 

اول مادر داماد مزه دهن خانواده عروسو بیبینه چجوره ماشاالله الان که همه سه چهار سال باهم دوستن بعد تصمیم به ازدواج میگیرن.

بعد برای خواستگاری عموها و دایی ها زن دایی بزرگه و زن عمو بزرگه و خاله و عمه بزرگه و مامان و پدر داماد میرن خواستگاری 

معمولا بعد از شام عین همه جا عروس هم چایی میاره و پذیرایی و اینا با خانواده عروس 

یمدت با هم حرف میزنن اگه از قبل هم همو میشناختن اول میرن آزمایش خون اگه خونشون به هم خورد از همونجا میرن خرید وسایل بله برون و از گوشی و چندین دست لباس و چندتا النگو و سرویس طلا و حلقه نامزدی و باکس کامل لوازم آرایشی وکفش و کیف میخرن و شب بزرگ‌ترهای فامیل و اعضای خانواده میرن جشن و رقص و... و نامزدی میکنن اون دو طرف و غذای و گوسفند و برنج و میوه و همه چیز بله برون با خانواده داماد 

اینجا اصل کاری بله برونه 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

ما رفته بودیم واسه خواستگاری داداشم مامانم به داداشم چشمک زد نمی‌دونم میخواس چی بگه داداشم هم اشتباه برداشت کرد پاشد واسه همه میوه گرفت داداشم سرخ سرخ شده بود از خجالت ،اومدیم خونه به مامانم گفت چرا به من گفتی پاشو میوه بگیر مامانم هم قسم میخورد به پیر به پیغمبر من منظورم اون نبود هیچی دیگه الان کلی می‌خندیم البته اون خواستگاری منجر به ازدواج شد خدا رو شکر