2777
2789

شب میرن خونه خاله‌ش مهمونی

مامانش الان زنگ زد با مامانم هماهنگ کنه که منم شب باهاشون برم (از اقوام هستن و همه رو میشناسم و تقریبا صمیمی هستیم) ولی مامانم سفت و سخت مخالفت کرد و گفت نه مامان نامزدمم کلی اصرار کرد کلی مامانم کوتاه نیومد

کاملا مشخص بود ناراحت شدن مامان منم از این طرف ناراحته و از نظرش درخواستشون بیجا بوده

من چیکار کنم این وسط آخهههه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نامزد ینی در چه حد؟دلیل مامانت چیه؟

نامزد درحد شیرینی خورده و نشون کرده

میگه فعلا زوده که بخوای تنها وارد جمع‌های خانوادگیشون بشی

نامزد درحد شیرینی خورده و نشون کردهمیگه فعلا زوده که بخوای تنها وارد جمع‌های خانوادگیشون بشی

اینم هست البته.من فکر کردم عقد هستین

مادرت نگرانه ساید میگه بزار عقد کنی بعد بری توو جمع.

اگه عقد نیستی خب نباید میگفت شما هم بری دلیل مامانت چیه؟

عقد نیستیم

میگه خیلی زوده بخوای تنها بری تو جمع‌های خانوادگی چهار روز دیگه فامیلاشون کلی حرف میزنن پشت سرمون

مادر شوهرت قصد بدی نداشته.کاشکی میزاشت بریمتاسفانه بعضی از مادرا بد میدونن مثلا دوره نامزدی دختر بر ...

میدونم قصد بدی نداره اصلا اینطوری نیستن

مامانم خیلی حساسه

اونقدی ام‌ بد نشده بنظرمشاید بهتر باشه اینطوریفقط اینکه اصرار زیاد کردن و بازم روشون زمین‌افتاده بد ...

آره خیلی اصرار کردن

بدتر از همه اینا این بود که به بابام زنگ زده بودن بابام گفته بود اشکال نداره بعد که اومد خونه متوجه شد مامانم مخالفت کرده بوده و حرفشون دوتا شد