چن روزه پیش عموم اومد خونمو گف بدهکارم ب یه نفر من ده تومن کمه بهم گف تو ده تومن بده منم بهت اندازه ده تومن یه گوسفند میدم بعد گف بزرگ شد میفروشم پولشو بهت میدم دامداری داره منم گفتم بعد الان اومده میگه گوسفند انقد خرج داره دوستم میگه من یک میلیارد دادم گوسفند خریدم زیاد سود نکرد خرجش بیشترش شد حس میکنم میخاد خرجشو از پول گوسفند برداره اولش گف همه چیزش پای خودم الانم میخاد دبه کنه خیلی ناراحتم ازش ینی بگم نمیخام گوسفند پولمو بده
تو ی زندگیم خیلی سختی کشیدم با سن کم، درد کشیدم هزار بار دلم شکست بی مهری بی عدالتی بی پولی تنهایی ناراحتی طلاق خیانت ولی با همه اینا خدارو کنارم دارم ازش نا امید نمیشم قوی و محکم ادامه میدم با کمک خدا همه چی درست میشه خدا جونم من فقط تورو دارما تنهام نزار🤍
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
تو ی زندگیم خیلی سختی کشیدم با سن کم، درد کشیدم هزار بار دلم شکست بی مهری بی عدالتی بی پولی تنهایی ناراحتی طلاق خیانت ولی با همه اینا خدارو کنارم دارم ازش نا امید نمیشم قوی و محکم ادامه میدم با کمک خدا همه چی درست میشه خدا جونم من فقط تورو دارما تنهام نزار🤍
ن پولشو لازم ندارم ولی ناراحتم کرد دبه کرد حس میکنم میخاد اگه فروخت هر چقد سود کرد نصفشو برداره
میخواد نصف سودشو برداره برای خودش بعد الکی بهم بگه کم دراورد