2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک کمک توروخدا😢

173 بازدید | 12 پست

پسرم ۴ سالشه   سرماخورده     دوبار  تو اینهفته  دکتر بردمش   خوب نشده    بابینیش  نمیتونه نفس بکشه   دهن باز میخابه  گلوش عفونت کرده   چیزی نمیتونه بخوره     بیحاله   بیمارستان  حضرت علی اصغر تهران بردمش   فکر کردم  بستری ش میکنن  ولی   گفتن  عفونت دو شربت  یکی سیتریزین  یکی هم اموکسی کلاو   دادن ولی  پسرم  اصلا خوب نشده   توروخدا  دکتر خوب   آسم  و الرژی   یا   متخصص دیگه ای  میشناسین   دکتر حاذقی  باشه معرفی کنین      بچم خیلی حالش بده  

خدایا شکرت..      

عزیزم من نمیشناسم،،،انشالله زودتر خوب بشه نگران نباش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نمیشناسم،،،انشالله زودتر خوب بشه نگران نباش

ممنون 🌷  ولی  واقعا حالش بده  نمیتونم اروم بگیرم   یکهفته ست  هیچی نخورده  و همش میگه گلوم  میسوزه😢

خدایا شکرت..      
ممنون 🌷  ولی  واقعا حالش بده  نمیتونم اروم بگیرم   یکهفته ست  هیچی ن ...

مرتب داروهاشو بده عفونت هم زود خوب نمیشه دوره اش باید بگذره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ممنون 🌷  ولی  واقعا حالش بده  نمیتونم اروم بگیرم   یکهفته ست  هیچی ن ...

عزیزم این کار و میگم انجام بده خیلی واسه گلو و رفع عفونت خوبه

برو شلغم بگیر .سرش و با چاقو ببر و یک کم توش و خالی کن وخام باید باشه.عسل بریز توش و شب تا صبح بزار بمونه.یه حالت نیمه کج بزار تو بشقاب که عسل ها کم کم با آب خود شلغم یواش یواش بریزه داخل ظرف.اون آب و بهش بده بخوره خییییلی عالیه مزه اش هم خوبه به پسرم میگفتم آب گلابیه بخور .میخورد و دوست داشت.تو 24ساعت سه بار براش درست کن.هر بار سه تا چهار تا شلغم هم گلو رو نرم میکنه و چرک خشک کن عالی هست.

واسه بینیشم اسپری کلرید سدیم که همون آب و نمکه از داروخانه بگیر و هر 4ساعت دو قطره در هر طرف بینی بریز .دو روز بریزی بینیش باز میشه.

آموکسب کلاوشم سر ساعت بهش بده اما حواست باشه اگه اسهال شد باید چرک خشک کنش عوض شه .به پسر من نمیسازه.انشاالله زود خوب میشه.نگران نباش😊